Miért van ez a fehér nacionalizmus, fehér ellenesség?
"És ki vagy te, hogy ateista liberálisként megmondod, hogy mi keresztényi és mi nem?"
Nem vagyok egyik se :D Amúgy az egyházi tanítások és a Biblia ebből a szempontból elég jó források, szóval van fogalmam arról, mi keresztényi. Hazudni vagy lombikbébivel gyereket nemzeni például nem az. Namármost ha egy keresztény a kereszténység védelmére hivatkozva hazudik, az kissé képmutató és jogosan kérem számon, nem?
"Maradjunk annyiban, hogy a csúnya, gonosz fehér ember nélkül az afrikaiak, meg az ausztrál bennszülöttek még mindig sárkunyhóban élnének kőkorszaki körülmények között. Te most olyan emberekről beszélsz akik addig sem jutottak el, hogy a kereket feltalálják. Arról lehet vitatkozni, hogy megérte-e nekik odavinni a nyugati technikát(szerintem nem mert nem tudnak vele mit kezdeni), de az tény, hogy a fehérek nélkül sehol sem lennének."
Fordítva volt a dolog, de egy felszínes tudású rasszista nyilván ennyire nem ássa bele magát ezekbe a dolgokba. Az európaiak szépen eltanulták a fejlettebb technológiákat, később lerabolták, majd akadályozták (sok helyen ez nem változott azóta sem) e térségek fejlődését.
Szerintem itt és most, már nem a kereszténységet gyűlölik, hanem a fehér embert.
A visszataszító csak az az egészben, hogy ez éppen a "fehér" politikusok és véleményvezérek támogatásával megy.
Nem adtál választ, kispofám. Befogadnál egy éjszakára egy menekült párt, aminek a női tagja láthatóan bármikor megszülhet? Befogadnád őket, vagy keresztényi szeretettől vezérelve elküldenéd őket a francba, hogy aztán felsőbbrendűséged teljes tudatában kiírj egy kérdést arról, hogy mit képzelnek ezek a migráncsok? Nézz rá egy Jézusról készült képre, nézz bele abba szép, európai arcába, és válaszolj: befogadnál egy menekült családot, vagy hagynád őket megdögleni? Keresztények... Annyira ajnározzátok magatokat, annyira el vagytok telve önnön jóságotok képzelt fényével, hogy észre sem veszitek azt a fortyogó, bűzös gyűlöletet, ami ömlik belőletek.
Én már hallottam idős, beteg embert magában imádkozni a menekültekért. Nem nekem szólt, nem is tudta, hogy hallja valaki. Értük imádkozott, nem magát féltette. Ha a sok kirakat-keresztény fele ilyen szinten lenne, már el tudnám fogadni őket. Egyelőre nagy nullák vagytok, és hiába takaróztok a hitetekkel, igazából semmitek sincs a nagy szátokon kívül.
Ezt csak azért írtam le, hogy nagyjából képbe kerülj ezzel a keresztény gyűlölettel kapcsolatban. Nem a kereszténységet gyűlölik az emberek, hanem az olyan álszent képmutatókat, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!