A migránsok a déli határnál, miért nem indulnak el Horvát - Szlovén - Osztrák - . irányba?
Nem politikai kérdés. Logikai.
Napok telnek, jön a tél, nem hozzánk jönnek, ha naponta kb.10km-t gyalogolnának, már rég Nyugaton lennének...
Ennyire ragaszkodnak a Cseh tranzithoz, talán a sör miatt? :)
A leírt irányban vajon mennek százával, csak arról nem tudunk?
Lehet nem jól fogalmaztam, a déli határon túlra gondoltam, nem közvetlenül a tövében.
Például Szabadkán és környékén is nagyon sokan vannak, állomásoznak.
Nem tudom miről beszélsz. Szabadka környékén konkrétan hol láttad őket?
Olvasták az elődjeik által eldobált újságban, hogy egész Dél-Európát Magyarország kis kerítése védelmezi, és azt mondták magukban "basszus, hát erre nem számítottam...najó, akkor inkább fulladjunk bele a Földközi tengerbe, hátha ott több sikerünk lesz Olaszország felé".
Ilyen egyszerű.
UI.: egyébként azért, mert Törökország nem engedi tovább őket, ezért a szárazföldi megközelíthetősége az Európai Uniónak túlságosan is lecsökkent ahhoz, hogy választási lehetőségük is legyen akár. Ezért próbálkoznak inkább vízen a hozzájuk legközelebbinek számító Olaszországnál.
Zentán talán azért nincsenek, mert nem arról jönnek. Akik Dél-Szerbiába belépnek, mennek északnak, É-Ny-nak, főleg tranzit utakon, miért csapnának el keletnek Újvidék-Topolya magasságában.
A Románián át jövők a RO-H. határon jönnek, próbálnak bejönni.
Akik Szerbiában jönnek fel azok olyanok mintha megállnának középen, Szabadkán. Állítólag kommunikálnak egymással, és segítik is őket, mégis olyan, mintha a földrajzot nem ismernék.
Lehet nehezebb átmenni az SRB-HR. határon?
Esetleg légvonalban a Skandináv országokat lőtték be...
Lényegében miért indulnak el egyáltalán? A Békekör szerint ott kellene a problémát kezelni ahol keletkezik. Miért nem teszik ezt évek óta? Ha ezt tennék, nem kellene migránsokról beszélni, de akkor nem is lenne ok visszaélni ezzel a helyzettel!
Egyszerű nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!