Ha demokrata jelölt nyerné a következő elnökválasztást az USA-ban, akkor a latinó migránsok elözönlenék a déli államokat?
A demokratáknak ez kvázi létkérdés, ugyanis a négerek, meg a latinok többsége rájuk szavaz.
A baloldal mindenütt ezért bevándorlóbarát, ez egy pártérdek.
Nézd meg San Diego lakosságát, televan latinókkal.De délen már sok hely "mexikósodik" egy jó ideje.Sőt, igazából egész délen erős a latin-amerikai jelenlét.Valahogy ez a sors és a történelem iróniája, ahogy valamikor anno az USA elhódította azt a területet Mexikótól, most pedig "visszaszaporodják".
17:27-es vagyok.
Nagyon sok latinó van Texasban, viszont még több fehér (ők vannak a legtöbben).A szavazok 60%-a fehér, akiknek az elsöprő többségük fix republikánus.Sőt, a latinók (akik Texas 22%-át alkotják) 20-30%-a is ilyen republikánus féle.Tehát nem véletlen GOP fellegvár, a sok, jelentősen republikánus fehér szavazókat "kisegíti" a maréknyi nem-fehér republikánus (mert ilyen is van).
Egyébként 1976-ig (Jimmy Carterig) Texas jelentősen demokrata állam volt, Lyndon is ott volt szenátor.Amúgy volt asszem anno a Magyar Nemzeten egy cikk az 1965-ös polgárjogi törvénnyel kapcsolatban, hogy igazából a GOP-ra billenti az erőt valamiért.
17:27 és 22:17 vagyok.
Esetleg személyesen ismersz engem, hogy rasszistának titulálsz?Tudod, hogy miket olvasok, és kiktől?Ha rasszista vagyok, mert leírtam, hogy latin, akkor ez micsoda (tőled idézve)?
"és a fehér ember ott ugyanúgy bevándorló és elnyomó, mert az őslakosok ott az indiánok voltak."
Én sehol sem írtam, hogy a mexikóiakat, vagy unblock a spanyolajkúak rossz emberek lennének.Én a demográfiai adatokról beszéltem.Ezek után az látszik, hogy neked nincs semmi fogalmad semmiről se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!