Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mit jelent, ha kitöltöttem...

Mit jelent, ha kitöltöttem egy politikai hovatartozás tesztet és teljesen a két tábor közt voltam?

Figyelt kérdés
A liberális-konzervatív, jobb-bal skálán szinte teljesen az origón foglaltam helyet. Manapság van olyan politikus, aki szintén ezt képviseli?
2019. dec. 27. 16:42
 1/8 anonim ***** válasza:
23%
Nem lehet, hogy bizonytalan vagy? Tőlem nagyon messze áll a baloldal, az egèsz liberális hülyeséget utálom. De én is bizonytalan vagyok. Fidesz, régi Jobbik ami még nem tendált a balosokhoz az tetszett, meg most a Mi hazànk.
2019. dec. 27. 16:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Kérdező: legalább te egy normális magyar vagy!

Nem dőltél be ezeknek a kreténeknek egyik oldalról sem!

2019. dec. 27. 18:54
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Mielőtt válaszoltam volna, előtte kíváncsiságból én is kitöltöttem egyet!

Tudod mi a furcsa? Hogy engem is középre rakott!

2019. dec. 27. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
66%

#3 vagyok:

Egyébként én igazából komcsi vagyok, de megalkuvásból jelenleg DK-s.

A Thürmer menjen a p'csába.

2019. dec. 27. 19:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Te melyiket töltötted ki?
2019. dec. 27. 21:26
 6/8 anonim ***** válasza:

#4 vagyok:

[link]

2019. dec. 27. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Én a teszt szerint kicsit jobbra húzó centrista vagyok, szerintem inkább kicsit balra húzó centrista. És szerintem az ország többsége pont ilyen, csak a politikusok hergelim a népet, az "oszd meg és uralkodj" elv alapján. Közel sincsenek akkora távolságok a bal és a jobboldali szavazók közt, mint ahogy azt a politikusok láttatni szeretnék. De nekik ez létszükséglet, ebből élnek.
2019. dec. 28. 07:01
 8/8 anonim ***** válasza:
84%

Azt jelenti, hogy kb jó helyen állsz.

Normális emberben van hazaszeretet, társadalmi szolidarítás és szabadelvűség, kiben milyen arányban, de jó ha van

Néha magamon belül sem tudok dűlőre jutni, de nem vagyok skizo.

Rám mondták már azt is, hogy antiszemita vagyok, még azt is, hogy zsidóbérenc... szerintem ez nem baj. Sőt!

2019. dec. 30. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!