Tényleg kilépünk az Unióból?
Egyre több hír terjeng a neten, hogy Orbán ki akarja léptetni Magyarországot az Unióból és ki akar egyezni az oroszokkal?
Ebben mi az igazság és ha bekövetkezne milyen következményekkel járna?
Lóf***t.
Orbán nagyon jól tudja, hogy csak az EU támogatások miatt tudja fenntartani a gazdaság működőképességének a látszatát -és azt is, hogy Putyin csak addig áll szóba vele, amíg Magyarország az EU része és így képviseli a ruszki érdekeket az Unióban. Ha kiléünk, semmi érdeke nem lenne ahhoz, hogy bármiféle kapcsolatot tartson fenn ezzel az országgal -persze azon kívül, hogy évtizedekre adósai vagyunk...
Előbb-utóbb szerintem az lesz, mert Orbán nem hajlandó semmiben együttműködni velük, így ezt lehet húzni valameddig, de már így is tele van a hócipőjük Orbánnal és amiket művel, ezért majd egyszer válaszút elé lesz állítva.. Az néppártból való kirakás is már ennek az előszele, mert egy olyan párt ami abszolút ellentmond minden európai értékrendnek, folyamatosan uszít, gyűlöletet szít annak nincs helye a néppártban és ezután atz EU-ban sem sokáig szerintem.
Brüsszel már évek óta megmondta, hogy korrupció ellenes intézkedéseket akarnak, Orbán erről hallani sem akar. Hol agyunk mi az Európai ügyészséghez való csatlakozástól, vagy az euró bevezetésétől? A "nagymagyarok" által utált szlovákoknál már 10 éve van euró! szerintem a románoknál is előbb lesz mint nálunk.
Tényleg ki. A dzsunijó meg csak úgy hagyja, hogy a szabadrablásnak annyi. Nincs több szabadon áramló rabszolga, nincs több lerabolható piac. Májusi Teriéknek is csak úgy hagyta. Ja,nem.
Dzsunijó nem így működik. Csak egy országot mondj, amelyik a belépés óta utolérte bármelyik alapító tagot. Sok van ugye... Gondolom ott is a zorbán lop miatt van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!