Nektek is feltűnt hogy az rtl híradóban folyamatosan a negatív híreket közlik?
Figyelt kérdés
Elvileg az rtl független, talán baloldali.
De pl a mai napon a termés:
Megölte, megerőszakolta, elütötte-cserbenhagyta, nyakon szúrta, agyonverte, kirabolta, frontális ütközés, stb.
Miután leadták a napi baleset jelentést jönnek az érdektelen bulvárhírek.
Kb 1-2 éve nem néztembtv-t. Ez mindig ilyen volt?
2019. nov. 21. 20:39
1/12 anonim válasza:
A híradóban mégis mit kellene mondani?
2/12 anonim válasza:
Szakmán belül a fókuszt mindenki úgy hívja-
Szex vér ge ci+beteg gyerek is kell minden adásba.
Akkor a híradójuk miért lenne jobb. Amúgy a 10perces politikai része még így is hitelesebb mint egy egész napos migráns 1es vagy a prostituált tv2 híradó.
3/12 anonim válasza:
Pontosan ezért nem nézem én se évek óta. Ki kíváncsi Mari néni meg Józsi bácsi történeteire? Nekem elég az egész napi sok baromság este már nem akarom ezt nézni.
4/12 anonim válasza:
Nekem nem. Bár mondjuk nincs is tévém.
5/12 anonim válasza:
A tv2 "Tények" hírei, hm, én ezt "Kék tények-nek hívom. Egy fél órán keresztül megy a megölte, felakasztotta, leszúrta, elgázolta és cserben hagyta, i tak dajeje. Sajnos sokan vevők az ilyen infóra.
6/12 anonim válasza:
Miért, a tv2 nem ugyanez? Először leadják a kékfényt, aztán jön a kormány gátlástalan imádata.
7/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon gyengén csinálják. A 444-et és a HVG-t olvasom, azok sokkal cinikusabbak és gúnyosabbak, mint az RTL Híradó.
8/12 anonim válasza:
Lehet hogy ez neked újdonság de a híradóban híreket mondanak.
Kivétel az állami média ott nagytöbbségben pártpropagandát mantráznak.
9/12 mindentudó99 válasza:
A tv2 ugyan ez. Egyiket se nézem. Múltkor véletlen beleneztem csak tragédiák halál volt .
10/12 anonim válasza:
Én csak azt tudom, hogy a tv2 a fidesz párti az rtl meg a többi, legalábbis ha az ember meglesi pl a hiradót egyiken másikon mindig ez alapján szidják egymást / fényezik magukat a politikai felek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!