Miért nem tanulják meg az emberek, hogy a baloldal a Romanovok kiirtása óta csak felforgató tevékenységet folytat?
Figyelt kérdés
Tulajdonképpen 100 éve is csak rombolni tudtak, mert az értékekkel ami megszereztek nem tudtak mit kezdeni. A szervezettség sem volt sosem az erősségük. Elvileg a cári család “dicsőséges” kivégzése is úgy történt hogy a vezetőség nem tudott róla. Azért kéne ilyeneknek hatalmat adni, mert 3 Ft-os kenyeret remélnek a szavazóik, meg ingyen virslit?2019. nov. 13. 10:56
11/18 A kérdező kommentje:
10 nem baj ha nem olvasod, a lényeg hogy te nem mondod meg hogy mit csinálok, és mibe szólok bele. Szavazni még állampolgári kötelességem is lenne. :D
2019. nov. 13. 12:37
12/18 A kérdező kommentje:
9: ez is egy elmélet, én mást olvastam. Leninnek ez rosszul jött, az tény, azért is tagadták. Miért pontoznék le értelmes választ? Csak mert valaki valami másképpen tud mint én? Csak a frusztrált pállottszájúak kapnak lepontozást.
2019. nov. 13. 12:42
13/18 A kérdező kommentje:
10-eske egyébként nagyon jól demonstrálta a baloldaliakról alkotott negatív képet. Érvek nuku, idejön beböffenteni valami személyeskedést, de a választ megvárni gyáva. És ezt úgy tálalja, hogy megnyert egy szájkaratét. :)
Pont mint a viccben, galambbal sakkozni.
Komolyan csak ennyire telik? Nemár.
2019. nov. 13. 12:49
14/18 A kérdező kommentje:
Ja, és az kimaradt, hogy ugye akinek más a véleménye, az ne szóljon bele. Nagyon emlékeztet arra amikor csak MSZMP-re lehetett szavazni. Akinek nem tetszik az nem számít. Az rohadt reakciós. Meg szálkás kulák. :D
2019. nov. 13. 12:52
15/18 anonim válasza:
12-kérdező; az nem csak elmélet, levéltári kutatásokból van.
Ha az Indexből tájékozódsz, nem magyar oldalról teszed, csak magyar nyelven.
16/18 A kérdező kommentje:
15# csak elolvasom mindegyik oldal álláspontját. Tudom hogy az index azt nyomja amit a hasonló beállítottságú újságok németeknél.
2019. nov. 13. 16:48
17/18 anonim válasza:
Értelmetlen kérdés...értelmetlen, értelmezhetetlen.
18/18 A kérdező kommentje:
Nem, Uljanov barátom.
2021. jún. 2. 11:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!