Miért nem tanulják meg az emberek, hogy a baloldal a
Romanovok kiirtása óta csak felforgató tevékenységet
folytat?
2019. nov. 13. 10:59
Nektek mi ez a baloldal fétis? Mert ez már az, hogy csak így akarjátok látni a baloldalt.
Meg bírom mikor toljátok ezt a propagandát, aztán a jobboldalt nem vagytok hajlandóan észrevenni miket tol.
2019. nov. 13. 11:04
3/18 A kérdező kommentje:
2: kik azok a ti? Én egyedül vagyok, külföldön 10 éve. Látom hogy a linke és az spd ebbe az irányba megy, csak mérsékelten. Vagy ez a “ti” onnan jön, hogy a balosok összeállnak mint a disznók az esőben? Csak kondában lehet gondolkodni? :)
4/18 A kérdező kommentje:
Egyébként a helyes szó amit kerestél, a fóbia. A fétis az valami más.
Nem, ez már fétis. Tudom mi a fóbia, attól rettegnétek, nem kismilliószor írnátok ki kérdést ide az oldalra. Nektek fétisetek, hogy hátha egyszer egy olyan baloldali kormány kerül hatalomra, ami lerombol mindent, csak, hogy önelégülten - vagy esetleg az örömtől kielégülve is - azt mondhassátok habzó szájjal igazunk volt.
10 éve külföldön élsz, de attól aggódsz, hogy ,,jaj, baloldali kormány lehet valamikor Magyarországon". Aha, hihető.
2019. nov. 13. 11:26
6/18 A kérdező kommentje:
Nekem mindegy hogy mit hiszel, szíved joga hinni amiben akarsz. Ismerek olyat is, aki 5 éve kint van, és habzó szájjal szidja a fideszeseket, és ostobázni mindenkit aki nem az ő mantráját fújja. Vagy van valami szabály, hogy nem érdekelhet, hogy mi van ott ahol 30 évig éltem, vagy csak a saját amnéziádból indulsz ki? Egyébként a téma nem magyar politika volt, hanem általánosan a baloldaliak. Mint ahogy a romanovok sem magyarok voltak és nem ott ölték meg őket. Hogy a magyar málészáj baloldaltól nem tudsz elvonatkoztatni, csak a te szűk látóköröd bizonyítéka. A politikusok magukban nem lennének veszélyesek, hanem az ilyen beszűkült látókörű tömeg, aki mögéjük áll, és hajlandók lennének lincselni is azt aki miatt szerintük sikertelen az életük. Illetve úgy vannak hogy aki nincs velünk az ellenünk van. Szerintem ha az ilyeneken múlna, még lennének kulák perek is. Szerencse hogy más korban vagyunk.
Nem a magyar baloldal érdekelne, hanem általánosságban, akkor nem magyar oldalon írod ki a kérdésedet. :)
Persze, hihető, hogy napok óta a baloldal lejáratása megy itt is az oldalon, hasonló mantrákkal, mint amivel te jöttél, de te nem ezért írtad ki a kérdést, stb.
2019. nov. 13. 12:06
8/18 A kérdező kommentje:
Azért írtam ki a kérdést, mert pont olvastam a indexen(!) egy cikket a témáról. Ugyanis úgy szerzek objektív képet, hogy elolvasom az indexet, Origot össze adom és elosztó 2-vel. Gondolom hihetetlen, hogy az anyanyelvem azért magyar maradt, és nem felejtettem el hogy honnan jöttem. De szerencsére nem vagyunk egyformák.
Olvass utána mielőtt lepontozol:
Azért mert azt a Német Birodalmi titkosszolgálat csinálta nem a baloldal. Lenint lefüggönyözött vonattal szállította és pénzelte a Német Birodalom hogy robbantson ki egy forradalmat hogy ezzel gyengítve Oroszországot kiléptesse az I. Vh-ból. Ezzel a német birodalmi törekvéseknek megfelelve történt mindez. Németország akkor már Bismarck óta fasiszta elvek mentén szervezte meg az állampolitikáját. Mégha akkor még nem is így hívták.
2019. nov. 13. 12:24
Na pont az ilyen magadfajták miatt vagyok baloldali, aminek mibenlétéről látszik, hogy fogalmad sincs. És igen, érdekelhet hogy mi van itthon, de hozzá és bele inkább ne szólj. Ne válaszolj, úgyse olvasom tovább a hülyeségedet.
2019. nov. 13. 12:28
Kapcsolódó kérdések: