Van itt még valaki, aki annyira nem szereti a demokráciát?
Kedves kérdező!
Amit leírtál, az egy sajátos rendszerrel működő demokrácia.
Vagy ha vezetőt választanak (és nem a megfelelőt) akkor diktatúra. A lényeg, hogy ez a működésmódszer nem zárná ki a demokráciát (aminek jelentése egyébként: népuralom. Úgy vélem, te nem ez ellen fakadtál ki, hanem annak egy szerinted rosszul működő formája ellen. Bocsi, ha félreértettelek.)
Egyébként tetszik, amit leírtál, szívesen olvasnám bővebben kifejtve(akár priviben is =))
(További megfontolásokat igényel az, hogy mit kezdjünk a vagyonbeli különbségekkel, hiszen a tehetősebb réteg legjobban valószínűleg a 'szabadság' oldallal jár, hiszen azzal kivitelezhető a kapitalizmus.
Továbbá egy ország működése nem kizárólag a gazdaságából áll, ezekkel is kérdéses, hogy mi történjék. Vagy az önálló gazdaság alatt valójában inkább önálló közigazgatást értettél? Kíváncsian várom, nem is számítottam ilyen érdekes témára a kérdés alapján)
#12:
Hát igen, gondoltam rá, hogy úgy is lehetne igazából értelmezni a kérdésemet, hogy azt gondolom, hogy igazából nem eléggé vagy nem jó módon demokratikus a rendszer. Igen, önállö közigazgatásokra gondoltam igazából :)
És hogy oszlana az ország? Mindenki vándoroljon össze-vissza, van egy Szabadság-Magyarország, egy Egyenlőség-Magyarország... És ha a szabadságpártiak úgy látják, hogy az ország vezetői éppenséggel elnyomják őket, vagy az egyenlőségpártiak, hogy semmi egyenlőség nincs?
Akkora zagyvaságot hordtál itt össze, hogy az nem igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!