Mi a konkrét véleményetek a kuruc.info-ról?
Az egyszerű emberek véleményére lennék kíváncsi a kuruc.inforól.
Káros-nem káros, szükséges-nemszükséges, olvasom-nemolvasom
stbstb.
Olvasom nem káros hát hogy szükségese azt a népnek kell eldöntenie.bár néha túllőnek a célon pl. mikor megadják egyes emberek tel. számát meg ilyenek
apropó mielőtt lepontoznátok nézzétek meg hogy a kérdésre válaszoltam e?
egy időben néha olvastam, de aztán meguntam, hogy már a harmadik percben küszködni kellett a hányingerrel, ezért már nem olvasom :)
igaz, hogy a szólásszabadság szent dolog, de ezért talán lehetne valahol egy határt húzni. ( a szabdság is csak egy bizonyos határig szabadság, utána már szabadossággá válik és az biz' már nem annyira jó...)
Nem rossz, nem mondanám, hogy szélsőséges (mert nem szeretem ezt a szót) de nem mondható objektívnek sem!
Nem tudok egyébként hiteles médiumot Magyarországon sajnos!
Napi szinten olvasom, bár néha ők is felfújnak 1-2 dolgot.
Ennek ellenére szerintem szükséges néha radikálisabb szemszögből is megismerni a dolgokat, mert ez a fene nagy demokrácia nagyon sok dologra nem kínál megfelelő megoldást. Aki pedig nem tud elfogadni egy magyarság középpontú portált, az ne olvassa.
Tartalmatlan fröcsögés az egész, szájhadjárat tulajdonképpen mindenki ellen céltalanul, még akkor is ha minden 8. cikk valós alapból merít, de a maradék 7 viszont gusztustalan vádaskodás, és rágalomhadjárat néha olyanok ellen is akik alapból nem szolgáltak rá. és azt kell mondanom hogy ez az oldal a magyar szélsőjobboldal meggyalázása és ennek az eszme képviselőinek az impotens tehetetlenségéről az élő példa. Szégyen hogy az ilyenek is mint akik valaha részt vettek annak az oldalnak a működtetésében képviselhetik a szélsőjobb ellenzéket, mert amúgy komolyan is lehetne venni ezt az eszmerendszert, sőt hiszem azt hogy egy egészséges nemzetben kell is egy kicsi nemzeti öntudat, különben annak a népnek a sorsa megpecsételődött, de hogy egy ilyen alja söpredék legyen az a képviselője mint ebben az országban az gyalázatos, szánalmas szégyen!
Már pardon a monológomért ha valaki nem értene egyet vele, én akkor is tartom magam ehhez!
Kösz minden választ !
Az ÉN véleményem:
Én is olvasom, mert egyszerűen ott vannak olyan hírek amikről egyébként nem értesülnék, ha mégis akkor pedig elferdítve.
Nem értek egyet (teljesen) az eszmével amit képvisel, meg hogy tövig benyalnak a németeknek meg a náciknak, Hitlerre rejszolnak,
kukaborogatókat hazafiaknak állítja be, pedig én is hazafi vagyok, mégsem borogatok kukákat.
A stílusa alpári, bár néha jókat vidulok rajta.
Kormányprovokáció? Hát, nem is tudom itt ebben az országban ma már bármi megtörténhet. még az is lehet h igaz.Nagyon jó kapcsolataik lehetnek ha meg tudják szerezni egyes emberek címét, telszámát.
Egyéb vélemény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!