Daróczi Dávid temetési VIP meghívója mennyit érhet?
Figyelt kérdés
Nem kell osztani, csak érdeklődöm és most leszögezném nem vagyunk cigányok.2010. júl. 17. 11:27
2/12 anonim válasza:
Még most gyorsan kéne eladnod, mert nem volt akkora sztár, hogy a neve fennmaradjon. Licitáltasd a teszvesz/vaterán.
3/12 anonim válasza:
Én a levágott lábkörmöm nem adnám oda érte.
4/12 anonim válasza:
Nekem súlyos veszteségeim lennének, ha elmennék egy ilyen liberális buliba. Feltehetőleg nem jönnék ki jól, ha végigröhögném az egészet. Inkább nem kell meghívó, kihagynám.
5/12 A kérdező kommentje:
Utolsónak :)
Szegény már halott és később sem rendeznek bulit neki, tehát a "régi" emléklap+meghívóra gondoltam.
2010. júl. 17. 12:11
6/12 anonim válasza:
Ebben az esetben szerintem kb. annyit ér a meghívó, mint az élete ért. Talán egy kicsivel kevesebbet. Adj érte egy húszast.
9/12 anonim válasza:
Ha ilyen dolgok érdekelnek,neked sokat! Nekem még budipapírnak is szar lenne, mert gondolom kemény!
10/12 anonim válasza:
Én megmondom:egy kalap sz.rt SEM!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!