Melyik az az európai ország ahol a legbarátságosabban tekintenek a magyarokra?
Mutasd már légyszíves, fent nevezett országokat Európa térképén :)
Lengyelország.
Ennyi.
Régen bármerre mentem a világban mindenhol felcsillant a szemük, mert a magyar a jó focival és a szabadságszeretetével volt azonosítható.
Legutóbbi Ny-Európai körutam alkalmával nagyon sok ellenszenves megnyilvánulást tapasztaltam amikor megtudták hogy magyar vagyok. Tolvaj, korrupt, hazug; ez jut mindenkinek az eszébe - és mindenki a kormány ténykedése után ítél meg minket...
Hosszú válasz:
Eddig a Finnek és a Lengyelek szerettek bennünket leginkább.
A lengyelek haragszanak orbán királyra, mert Kaczinsky elnökkel összejátszva diktatúrát, de legalábbis személyi kultuszon alapuló maffiaállamot hoztak létre náluk is - magyar mintára. A sajtószabadságot magyar mintára tüntették el, és ezzel ott is elveszett a szólásszabadság, mint nálunk. Lett seggnyaló média, lásd MTVA, meg Origó, meg a 400 másik kormányseggnyaló propagandamédia.
A finnekbe meg szintén belekötött ez a roma vajda, teljesen alaptalanul, és teljesen ok nélkül. Olyanokat vágott a fejükhöz, hogy komolytalan az oktatási rendszerük, és nincs alkotmánybíróságuk. Ezt mondta ez a barom, és nem röhögte el magát. Nálunk bezzeg van fidesz párti, valóságtorzító alkotmánybíróság, meg királyul működik a közoktatás. Meg a közszféra általában. Közben pedig Finnországban nem áll a totális összeomlás szélén az egészségügy, az iskolarendszer, a rendőrség, a Kat. védelem, a mentők, az energiaszolgáltatók, a gázszolgáltatók, a szemétszállítók, a vízművek, stb. Náluk pl. leállították az orosz atomerőmű építését. Mi meg pont most megyünk bele ugyanabba a zsákutcába.
De mi oktatjuk őket...
Ezt már a Finnek sem nézik tétlenül, és eléggé megzuhant a népszerűségünk. A kormányunk alapján minden magyart ostoba, unfair, szolgalelkű barmoknak néznek már ők is.
Köszönjük a kétharmados vajdának, és a maffiájának.
Rövid válasz: Már egyik országban sem tekintenek barátságosan a magyarokra. Danke orbán!
Norvégiában tolvajnak tartják a magyarokat.
Nem tudják megbocsátani, hogy a demokrácia erősítésére adott Norvég Alap támogatását ellopták!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!