Az ide írogatók tényleg azt hiszik hogy egy fél ország olvassa ezt a kis pici topicot?
Én már többször írtam ki szavazást, 20-30 ember szavazott, én is meglepődtem. És akkor ilyeneket írnak hogy a ballipsi fizetett trollok itt is tolják a propagandát? Kinek? Annak a 20-30 embernek?
Ez sok ideig kint volt és csak 27 szavazott.
Mondjuk ennek én sem látom sok értelmét.
A kormánypártiak rendszeresen leírják a saját szokásos propangandájukat szóról szóra, az ellenzékiek erre mindig cáfolják azokat és visszavágnak a korrupcióval és az egészségüggyel, vagy ami éppen kéznél van. Az esetek másik felében ugyanez, csak fordítva.
Nem mintha meg tudnák egymást győzni a felek, egy átlagos fórumozó nem meggyőzhető ilyen témában (sok másban sem). Az olvasók többsége a híroldalakon is csak a híreket olvassa el, a kommentekre nem kíváncsi.
Ahogy írod, az is zavaró, hogy sokan megkérdezik ugyanazt. Egy nagyon egyszerű SQL lekérdezéses ellenőrzéssel ki lehetne szűrni a hasonló kérdéseket. Mondjuk, be lehetne állítani, hogy a 75%-ban hasonló kérdéseket nem írná ki, helyettük mutatná azt, ami már van. Elvégre ezért gyakorikérdések. Igaz, akkor a közlekedés kategóriában nem jelenne meg egy új "Milyen autót vegyek?" kérdés sem. Vagy akkor legalább feldobhatná a gyakori a kérdést, hogy "Már vannak hasonló kérdések, biztos, hogy ki akarja írni?".
:O
Utolsó, ugyan már, SQL lekérdezés?
"GYAKORIKERDESEK.HU
2006 óta az interneten!"
Azóta semmit se fejlesztettek a weblapon. Még én is jobb fórumot raktam össze egy sima phpbb3-ból. Dehát ugye ha senki se ismeri, az pont annyit ér mintha nem is létezne.
A milyen autót vegyek, meg mit főzzek ma, meg léteznek-e ufók kérdések, ez teljesen más kategória.
De azért naponta 50-szer megkérdezni hogy az orbán mikor pusztul már el, meg hasonlók, ez annyira felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!