Igaz az, hogy ennek a kategóriának azért ilyen alacsony a színvonala, mert főként iskolázatlan, primitív emberek írnak ide?
Vagy szerintetek más a magyarázata?
Ha más, akkor mi?
Én azt vettem észre a saját környezetemben, hogy az ilyen mértékű politizálás azokra az emberekre jellemző, akiknek szar életük van és ezért hibáztatni akarnak valakit. Legtöbb esetben a(z éppen aktuális) kormányt.
Aki jól él, azok leszarják, sokan el sem mennek szavazni.
12# jól látod, az én környezetemben ugyanezt tapasztalom, őket hívom prolinak. Érdemes elolvasni Mensáros László: A proli című írását...
Sajnos sok van belőlük idehaza.
Naiv gyermek. Főiskolát/egyetemet végzett emberek is képesek ugyan olyan bődületes baromságokat, sértéseket goebbelsi nyelven, trollkommenteket ide írni mint a legutolsó nyomorék ócska kis prolik.
Egy PhD után sem lesz senki bölcsebb mint előtte volt. Sajnálom, hogy tőlem kellett megtudnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!