Mi kerül egy kiló brokkoliban 1500 forintba?
Figyelt kérdés
Én nagyrészt zöldségeken élek, de már nemigen tudom megfizetni az iszonyatos árakat. Idén először luxuscikké vált az évtizedeken át fillérekbe kerülő sárga- és fehérrépa is, de most maradjunk a brokkolinál! Hetek, de inkább már hónapok óta 1500 ft egy kiló a Lehel piacon azon az egy-két helyen, ahol kapni lehet, és a minőség sem mindig elfogadható. Kb egy hónapja Szlovákiában átszámítva 830 forintért vettem a brokkolit (gyenge forinttal), régebben amikor Olaszországban éltem, ott 1-2 euró volt. (Most nem tudom mennyi, de talán ma sincs 4-5 euró). Nálunk miért kerül ilyen sokba?2019. szept. 29. 09:11
2/12 anonim válasza:
A reteksok adó a retekdrága trágya a retekdrága víz a retekdrága fuvar a retekdrága melegházak stb.
3/12 anonim válasza:
Én nem tudom merre jársz, de én most vettem 650-ért.
Az Lidl-ben még olcsóbb.
4/12 anonim válasza:
A krumpli árfolyama nagyon meglódult a választások miatt, az húzza felfelé a többit.
5/12 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy főleg a Lehelen vásárolok, ott hetek óta 1500. Van a közelben egy Lidl is, de elég gyér a zöldségválasztékuk, és sokszor pocsék a minőség. Nem voltam ott mostanában, majd talán benézek. A 600 forintos brokkolit hol vetted? És milyen volt? Nem takarmány minőség?
2019. szept. 29. 09:44
6/12 anonim válasza:
Idén kerül sokba, mivel nagyon sokáig tartott a hideg időszak, így csak az termett, amit üvegházon belül tudtak sokáig/végig nevelni.
7/12 anonim válasza:
Sehol nincs akkora előállítási költsége, mint itthon, azért ilyen drága.
8/12 anonim válasza:
Vidéki megyeszékhelyen vettem.
Rákérdeztem, nagybaniról van.
9/12 anonim válasza:
Szar kamu kérdés, azt se tudod mi az a brokkoli.
10/12 anonim válasza:
Az, hogy olyan büdös amikor megfőződ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!