Orbán Viktor jó ember?
Figyelt kérdés
#Orbán Viktor #önzetlenség #becsület #szív #tisztesség #jóindulat #lelkiismeret #emberség #jóság #igazságosság
2019. szept. 17. 18:48
2/11 anonim válasza:
Egy jó ok arra hogy nincs Isten. Mert ilyet nem teremt Isten aki tönkreteszi az országunkat amit Mátyás Királyunk felépített. Régen tele volt Magyar legendákkal akik megvédték a hazát és küzdöttek érte. Ma meg mi van? Ország lopó semmirekellő miniszterelnökök. Agyatlan szavazókkal. Mert a magyarság már nem tud összefogni úgy mint régen. Inkább menekülnek minthogy megmentsék a Magyarságot. Trianont is teljesen elfelejtették az emberek. Ilyen lett Magyarország.
3/11 anonim válasza:
Természetesen.
Csak azért nincs még róla "Az évezred hőse" 15 méteres arany szobor, mert túl szerény ahhoz hogy elfogadja...
4/11 anonim válasza:
Nem tudom. Nem ismerem személyesen.
5/11 anonim válasza:
Attól függ. A jó fogalma relatív így ami lehet hogy neked jó nekem nem az, de ami nekem jó neked lehet nem jó.
6/11 anonim válasza:
A sleppjével biztos nagyon jó. Mészárossal, Tiborczal.
7/11 anonim válasza:
Az ördög küldte, mert ő sem bírta ki,
hisz' rosszabb nála is: Ő az Orbán!
8/11 anonim válasza:
Azt éppen nem mondanám! Talán jobb lenne annyi, hogy szép!:-)
10/11 Alex Fly válasza:
Az lehet, hogy jó. De hogy ember lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!