Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Kik szavaznak a Fideszre?...

Kik szavaznak a Fideszre? Átlagos IQ?

Figyelt kérdés

2019. aug. 26. 10:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
27%

Örülök, ha jókedvre derítettelek, bár kétlem, hogy öszinte lenne a mosolyod.

A helyesírásra pedig jobban ügyelj, különösen mikor mások szellemi képességein igyekszel fogást találni.

2019. aug. 26. 17:28
 12/13 ZordAtya válasza:
29%
Nagyon egyszerű, akinek van némi esze és tapasztalt a korábban működő rendszerekben egy két dolgot, az Fideszre fog szavazni, nem a propaganda, nem az ígéretek csak a matek elég. Gazdasági mutatók, a sok lelépett ember egész fenttartható szisztémát hozott létre, arról ne is beszéljünk, hogy a magyarok nem kompatibilisek se a liberális gondolatokkal se a multikulturális elvekkel. Ez van.
2019. szept. 1. 22:09
 13/13 anonim ***** válasza:
87%

"Nagyon egyszerű, akinek van némi esze és tapasztalt a korábban működő rendszerekben egy két dolgot, az Fideszre fog szavazni, nem a propaganda, nem az ígéretek csak a matek elég."

Én pl tapasztaltam pár dolgot a korábbi rendszerekben és ki tudom matekozni a dolgokat, pontosan ezért NEM szavazok a Fideszre.

Régen ugyanis nem volt 27% az ÁFA. Anno volt még 20% is! Az elmúlt 10 évben az árak kb. megduplázódtak, míg a fizetések nem, valamint az előtte lévő 10 évben azért nem volt ekkora áremelkedés.

Az LTP-t kicsinálták, megszűntették a 0Ft-os banki utalásokat, előbb megadóztatták, majd szétverték a Cafeteria rendszert. Mostanra csak a SZÉP kártya maradt, ami eleve szívatás a 3 zseb miatt, mert a szabadidő zseb semmire sem jó, a szállást csak nehezen tudom felhasználni, a vendéglátásra meg nem lehet elég összeget kérni.

Aztán ad-hoc kormányoznak, ma kitalálnak valamit, holnap törvény lesz belőle, bármiféle egyeztetés nélkül.

Egy kezemen meg tudom számolni, hány pozitív intézkedésük volt 9 év alatt. Mocskot viszont csináltak eleget.

2019. szept. 2. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!