Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » A CSOK jàr olyanoknak is...

A CSOK jàr olyanoknak is akiknek màr van lakható jó àllapotban lévö ingatlanjuk?

Figyelt kérdés
Rokonoméknak màr van mégis igénylik a CSOK-ot. Még nem derült ki megkapjàk e. Viszont én ilyen embereknek màr nem adnék ingyen hàzat. Minek nekik kettö?? Màsikat nem adjàk el szóval igy kettö lesz nekik, de minek?? Nem vagyok irigy csak ez igazsàgtalan. Pl én csak azért mert gyermektelen vagyok, semmiféle segitséget nem kapok annak érdekében hogy legyen ingatlanom. Szóval szerintetek megadjàk nekik?? Mert ez màr pazarlàs akkor. Az ilyeneken mint én meg senki nem segit.

2019. aug. 24. 15:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%
Ja vagy úgy. Mert most nem lehet így csalni? Most is mentik kifelé a pályázati meg az építkezési milkókat ugyanígy.
2019. aug. 24. 20:29
 12/15 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező

Miért itt kérdezed meg és miért nem egy olyan oldalon nézel utána ahol valóban kaphatsz rá helyes választ?

Olvasd el!

[link]

E szerint nem jelent akadályt sem új sem használt lakás vásárlásakor a meglevő ingatlan korlátot.

A CSOK az a gyerekeknek jár, mindegy hogy a szülők milyen anyagi helyzetben vannak.

2019. aug. 24. 20:30
 13/15 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező azért itt kérdezte meg mert ő is azt gondolja hogy az ilyen segítséget az igazi rászorulóknak kell adni és nem annak akinek már van.

Ott van a szabályban hogy lehet ingatlanja és mellé összecsokolhat egy újat.

2019. aug. 24. 20:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Hàt ez nagyon durva. Tényleg egy vicc ez az orszàg. Köszi mindenkinek.
2019. aug. 24. 22:02
 15/15 anonim ***** válasza:
70%
NEm csok meg szar segélyek kellenek ide hanem minimum 800 ezres fizetés egy gyári melósnak ezekhez az árakhoz mérten...Ahogy pl. én is minősített hegesztőként 6787 eurót keresek külhonban, amiből 1000 eu az albi, a gyerekeimet tudom nevelni. Tudunk nyaralni, autó van, slussz...Milyen csok? Fizetni kell a munkáért pénzt!!
2019. aug. 25. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!