Magyarországban van annyi gazdasági potenciál, hogy fel tudjon zárkózni Csehország szintjére gazdaságilag és életszínvonalban?
11-es... hahaha, na ne viccelj...
Alul a táblázat:
Gross = bruttó
Net = Nettó (Az, amit biztosan megkapsz, ami az adózás után a kezedbe marad)
Kattints a Net-ra hogy sorrendbe rakja.
Az unió 3. legrosszabb állama Magyarország ezen a téren. Ha kételkednél az adatok hitelességében csemegézz alul a referenciákból...van egy pár.
12-es
Nem egy dologról értekezünk, mert a te oldalad a pillanatnyi átlagbért mutatja, míg az enyém a medán vagyont, azt amelyet az emberek generációkon átívelve összespóroltak maguknak!
14 Kétlem, mert egyik évről a másikra nem tudtak annyit spórolni hogy megelőzzenek:
"2017-ben a csehek ehhez képest a fizetésük 9,5, a magyarok pedig a 12,1 százalékát takarították meg."
Én inkább ezekre az adatokra támaszkodnék, a wikipédia is ebből van megszerkesztve:
(Lejjebb 2018, Databook)
17-es
1. Nem tudom honnan másoltad ki és mit, de én ilyet sehol nem találok (CTRL-F a keresés). Az a gyanúm, hogy megszerkesztetted a képeket :)
2. Továbbra is támaszkodjunk a 2018-as adatokra, mivel az a legfrissebb
De azért csináltam neked én is képet, ami azt bizonyítja, hogy nincs több pénzük a magyaroknak.
Magyar
Cseh (táblázat teteje nem látszik, de pdf-ben 1 oldallal feljebb található)
És légyszíves ne "mínuszolgass", hanem fogadd el a tényeket!
Megnyitottam megnéztem a 2017-est és az összesítésben ott van, de továbbra is azt mondom hogy a 2018-as frissebb, úgyhogy támaszkodjunk arra. Senkit nem érdekel már 2017.
Továbbra is az az álláspontom, és az adatok alá támasztják, hogy a átlagban a magyar ember nem vagyonosabb egy cseh embernél.
(Csehek 6 sorral feljebb)
Mondjuk ki: Ma már a csehek a táblázatban felsorolt szempontok alapján, felülmúlják mindenben a magyart. Sajnos!
Én ezt a beszélgetést itt befejeztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!