Az antiszemiták mikor kezdenek el végre a saját nyomorult
életükkel foglalkozni a konteózás helyett?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy a legtöbb antiszemita olyan személy aki nem túl magasan képzett, ennek megfelelően nem túl sikeres/gazdag és az ő saját illetve a világ összes problémáját a zsidók "ténykedésével" igyekszik magyarázni. Tény, hogy nagyon felülreprezentáltak a zsidók a gazdaságban, művészetben, tudományban, médiában. Ennek természetesen megvan az oka, mégpedig hogy egy átlagos zsidó személy intelligensebb mint egy átlagos nem zsidó személy, és az előbb említett területek megkövetelik a magas intelligenciát. Hogy ez miért van így arra több elmélet is van, de ebbe nem mennék most bele mert én sem tudom pontosan. Nincs itt semmilyen összeesküvés, az okos és szorgalmas emberek irányítják a világot. A zsidók között sok ilyen van, a zsidózok között pedig aligha.
Rendben menjél nézd az m1-et, de lefekvés előtt nem felejts megnézni egy Szaniszló videót a youtube-on, szia.
2019. aug. 8. 22:32
12/19 anonim válasza:
Zserbók világirányitására tényleg csak egy soros beböffentésre futotta? Gratulálok.
Okosak, meg szépek, esetleg a kiválasztott nép dumát még betolhattad volna.
Nem nézek M1 et, ez most nem jött be.
2019. aug. 8. 22:56
13/19 A kérdező kommentje:
Neked viszont még ennyire sem futotta, nem mellesleg az ország egy nem is olyan kicsi része ezen a szellemi nívón mozog. A kiválasztott nép dolog pedig a vallásukból ered és egy nagy hülyeség, kb. pont akkora mint hogy mi Mária országa vagyunk. Attól tartok elbeszélünk egymás mellett, de hogyha gondolod igazán kifejthetnéd, hogy szerinted hogyan irányítják a zsidók a világot.
2019. aug. 8. 23:14
14/19 anonim válasza:
Tehát akkor a kiválasztott nép szerinted is hülyeség, ezzel meg is dőlt a szebbek okosabbak nemzet kérdése.
Ezzel az ántiszemita témával évtizedek óta sakkban tartják a világot, bárki aki ellenük szól, az már az lesz. Mert egyszer régen volt valami a háború alatt. Bezzeg a palesztinok nem téma.
Rócsildékról hallottál gondolom. Bankok, tőzsdék, árfolyamok köbcsilliárdjai vannak a kezükben, nem nehéz ezzel a pénzügyi világra hatással lenni. A holokauszt témával évtizedek óta sakkban tartják a németeket. Is.
A pénz körül forog ma minden, van még kérdés?
Ahogy öreg kón mondta, nem a tőke a lényeg fiam, hanem a kamat.
2019. aug. 8. 23:29
15/19 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ez ettől megdőlt volna. A szépség ugye bizonyos mértékben szubjektív szóval ehhez nem tudok hozzászólni, de ami lényegesebb az intelligencia mérésére a pszichológusok kifejlesztettek egy jól dokumentált és megbízható eszközt amit IQ tesztnek hívnak. Tetszik, vagy sem a mérések azt mutatják, hogy a különböző népcsoportok által elért átlageredmény különbözik. Az askenázi zsidók átlag eredménye 115 körül van. Ez jól magyarázza a korábbi pontomat, miszerint emiatt jutnak a zsidók a nagyobb eséllyel befolyásos pozíciókba, vagy lesznek Nobel-díjasok. Remélem egyértelmű hogy ahhoz hogy milliárdos cégvezető legyél több ész kell mint egy akármilyen átlagmunkához. Még szép, hogy a gazdag emberek befolyásolják a világot, de én élnék azzal a feltételezéssel hogy semmivel sem rosszindulatúbb egy zsidó származású milliárdos mint mondjuk egy keresztény. A holokauszt témához pedig, téged nem érintene érzékenyen ha neked ölték volna meg a fél családodat? Tisztában vagyok vele, hogy rengeteg szörnyűség történt a történelem során, vagy akárcsak a 20. században, de ne felejtsd el itt Magyarországon is több százezer embert áldozata volt a holokausztnak, mégis mi a fenéről beszéljünk, az örmény népirtásról? Egyébként szerintem nagyjából egyensúlyban van a trianon-holokauszt-kommunizmus áldozatai dolog, viszont ami fájdalmas hogy ahelyett hogy megemlékeznénk a veszteségeinkről ezeket rendszerint politikai célzattal használják fel (Te náci; te kommunista stb. stb.). Németország pedig az Unió legerősebb országa, nem tartja őket sakkban senki. Az, hogy ők olyan törvényeket hoznak Ausztriával együtt, hogy a holokauszttagadásért börtön jár az az ő saját döntésük, hozzáteszem én senkit nem csuknék ezért börtönbe, mindenki azt gondol amit akar amíg ez nem fordul át mások elleni uszításba (na ez utóbbi jó kis libsi megjegyzésre sikeredett de nem hiszem hogy vitatkozni lehet vele)
2019. aug. 9. 00:06
16/19 anonim válasza:
Elnézést, de hogy hogyan jutnak magasabb pozícióba vagy a Nobel díjhoz, az egyszerű; csak annyi, hogy őket választják ki. Semmi köze az észhez, okossághoz, csak a kapcsolatokhoz, amiben egyedülállóak.
Esetleg még szerepet játszik az is, hogy "szegények, annyit szenvedtek a II.vh-ban".
2019. aug. 9. 00:16
17/19 A kérdező kommentje:
Hogyne őket választják ki, azt hittem piacgazdaság van. Biztos azért használunk ma facebook-ot és nem iwiw-et hogy szegény Zuckerberg jól érezze magát. Vagy azért kapott Einstein Nobel-díjat mert tudták előre, hogy majd lesz holokauszt, véletlenül sem a fotoeffektus magyarázatáért.
2019. aug. 9. 00:24
18/19 anonim válasza:
kapcsolatrendszer az volt a hk előtt is.
az utolsó mondat JELEN időben van írva
2019. aug. 9. 01:52
19/19 anonim válasza:
Nem értem, hogy minek vitatkozol velük, ezek az emberek kimondottan irigyelni és gyűlölni akarnak. Teljesen felesleges, engedd el őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!