Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Most már 2 éve nem volt...

Most már 2 éve nem volt terrortámadás, már nincs több szélsőséges, mégis nagy a muszlimellenesség, miért?

Figyelt kérdés
Mindig szóba hozom ezt az egyébként felvilágosúlt ismerőseimnél, szerintük is így van, ők is érzik, hogy max. 10 darab Európában elkövetett szélsőséges esemény hatására gyülölik a muszlimokat, ám arról csönd van, hogy most a fehérek kezdenek gonoszkodni (tengeren túlon már el is kezdték ) , mikor fog ez bárkit is érdekelni? Félek, hogy a média csak a muszlimok által elkövetett híreket promózza ezerrel.
2019. aug. 4. 10:12
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
" Félek, hogy a média csak a muszlimok által elkövetett híreket promózza ezerrel." Miért?
2019. aug. 4. 10:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Amerikai propaganda, hogy az eu rossz, az eu működésképtelen, az eu a nemzetek ellen van.

Rossz az állami egészségügy, oktatás, a szabályzott piac.

És hogy az EUban rosszabb a közbiztonság, miközben az USA-ban lövöldöznek hetente

2019. aug. 4. 10:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

1.Nem figyeltél a történésekre, sajnos voltak terrortámadások. Nem csak az számít annak ahol egyszerre százaknak esik baja, az is ha csak egyet ölnek meg úgy, hogy a vonat elé löki valaki ugyanilyen indíttatásból.

2.Nem tudom hol gyűlölik a muszlimokat, nem nagyon láttam ilyenre példát. Te hol? Ne keverd azt, hogy valaki nem akarja, hogy muszlimok települjenek be az országába, hogy a templomokat mecsetekké alakítsák át és hogy a muszlim vallási előírásokat erőltessék rá az európai életmódra, meg azt, ha gyűlöli a muszlimokat!

Vagy magadból indulsz ki és te gyűlölöd azt akivel nem értesz egyet?

3. Mégis mi változott az elmúlt években ami miatt már ne kellene és lehetne kimondani ugyanazt, amit 2 éve vagy tavaly? Mi az ami semmissé teszi, hogy bizony itt vannak illegálisan ismeretlen migránsok százezerszám? Hogy bizony erősödik köztük a szélsőségesség? Hogy már fényes nappal terrorizálnak embereket az utcákon, strandon, pályaudvaron?

2019. aug. 4. 10:29
 4/8 anonim ***** válasza:
17%
Kell egy ellenségkép, a muszlimok meg épp kéznél vannak. De amúgy tényleg vicces már nem lehet mivel sarazni a muszlimokat, szerintem az m1-nél már alig várják a legközelebbi terrortámadást hogy aztán lehessen fröcsögni.
2019. aug. 4. 10:31
 5/8 anonim ***** válasza:
2019. aug. 4. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

"2.Nem tudom hol gyűlölik a muszlimokat, nem nagyon láttam ilyenre példát. Te hol? Ne keverd azt, hogy valaki nem akarja, hogy muszlimok települjenek be az országába, hogy a templomokat mecsetekké alakítsák át és hogy a muszlim vallási előírásokat erőltessék rá az európai életmódra, meg azt, ha gyűlöli a muszlimokat!"

Ha nem akarod hogy muszlimok települjenek be, nyilván azért teszed mert gyűlöld őket. Templomokat hol alakítanak át mecsetté Európában? És hol akarják a muszlim vallási előírásokat ráerőltetni? Ezek mind olyan állítások ami arra utalnak hogy te magad is a gyűlölködők táborát erősíted.

2019. aug. 5. 11:08
 7/8 anonim ***** válasza:

#6 "Ha nem akarod hogy muszlimok települjenek be, nyilván azért teszed mert gyűlöld őket."

Ez baromság. A szarvasgombát sem szeretem és nem akarom, hogy tegyenek belőle az ételembe, ettől még nem gyűlölöm sem a szarvasgombát, sem a páromat aki meg imádja.

Tudod az a ciki, hogy szerinted ezen muzulmánoknak joguk van több ezer km-ről ide jönni és itt letelepedni, ahol nincsenek velük egy kulturában élőkkel, aki ezt nem akarja, az gyűlöli őket - de az eszedbe sem jut közben, hogy ezen több ezer km úton olyan országokon át vagy mellett jönnek el, ahol be sem engedik őket, még legálisan sem telepedhetnek le, csak munkát vállalhatnak ideiglenesen, holott mindegyik muszlim ország.

Most akkor azok a muszlimok gyűlölik a muszlimokat? Vagy csupán azt teszik ami a joguk és kötelességük, a saját országukat a saját állampolgáraiknak és lakosságuknak tartják meg?

Nem gyűlölök senkit. Sem a muszlimokat, sem az ateistákat, sem az ufó hívőket. Csak éppen azoknak az embereknek VAN SAJÁT ORSZÁGUK és ott a saját kultúrájuk, saját törvényeik, szokásaik szerint élhetnek. ITT meg az én kultúrám, szokásaim és törvényeim vannak és ezt akarom megtartani. Ebbe nem fér bele olyan tömeges bevándorlás, amelyik eleve úgy érkezik hogy hozza magával a sajátját és majd olyanná akarja tenni az én országomat is.

2019. aug. 5. 12:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Látom nem tudsz elvonatkoztatni a migránsozós kormánypropagandától. A kérdés nem úgy szólt hogy akarsz-e illegális bevándorlókkal együtt élni, hanem általában a muszlim ellenességről. Te pedig jössz ezzel a nagyon unalmas rég lejárt szöveggel hogy illegális migránsok meg menjenek muszlim országba mert rád akarják erőltetni a vallásukat és a többi hülyeség. Magyarországon sok ezer és Európa szerte sok millió muszlim él törvényesen úgy hogy nem erőltet rád semmit. Szóval ha ezt ismételget, bizony te magad is gyűlölködő vagy.
2019. aug. 5. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!