Bosch condens 3000 kombi gázkazánról mi a szakemberek véleménye?
Nekünk olyan lett felszerelve!
Meg vagyok elégedve vele!
Sziasztok! Nekem egy ilyen típusú kazánom van és sajnos 4 év után megadta magát. Kezdetben azt vettem észre, hogy halk bugás hallatszót minden egyes automatikus bekapcsoláskor. A végén már erősebb lett a hang és már nem is tudjuk használni alacsony hőmérsékleten, azaz 2 -en (1-6-ig skálázva a tekerő gombja). Volt olyan is hogy a bugás miatt lekapcsolta a lángot. Később ismét begyújtott, bugás, kikapcsolt. Tehát most nagyobb hőmérsékleten üzemel, de így túl meleg van a lakásban. Nincs rajta szobai termosztát kötve. Felhívtam egy szervizest és azt mondták, hogy anélkül nem is szabad működtetni. Valószínű, hogy a hőpanel tönkre ment benne, ami nagyon drága.. szóval most nem tudom mit csináljak, mert amennyit mondtak, annyiért már veszek újat.
Előre is köszönöm a válaszokat!
5!
Egy szakszerűtlen kialakítás nem a készülék hibája. 4 év alatt sikerült széthajtani, gratulálok.
A szakszerűtlen használat valóban nem a kazán hibája, ugyanakkor ezek felszerelése engedélyköteles munka. Aki felszerelte, majd a másik aki garanciálisan beüzemelte annak a négy év alatt nem tűnt fel a szakszerűtlen használat? (Éves karbantartást feltételezve)
Nálunk 3 év alatt adta meg magát, úgy hogy minden évben kihívtuk karbantartásra a szakszervízt. Nekem mint laikusnak honnan kéne tudnom, hogy mi a szakszerű használat? Szakembert bízok meg, Tigáz átveszi, márkaszerviz karban tart és senkinek nem tűnik fel semmi...
Lehet a kazán egy jó konstrukció, lehet széles szerviz hálózat van hozzá, de az ott dolgozó "szakemberek" már csak arra hajtanak, hogy beszedjék az éves 20-ast a karbantartásért.
Nem ajánlom senkinek.
Más készülék szervizese jobb? Meddig fog ott dolgozni?
Ez nem készülék hiba.
Ezt írtam én is.
Így másodjára már aszerint választottam kinek mi a véleménye a szervízesekről, melyik megbízható a környékünkön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!