Modern Daikin klímákkal jó fűteni?
"Modern Daikin klímákkal jó fűteni?" A helyes kérdés az lett volna, hogy csak azok írjanak akiknek valóban van is klímájuk és ténylegesen használják fűtésre. Így csak megy a vita, pont annak nem kellene hozzászólnia, akinek semmi tapasztalata nincs a témában.
A válasz a kérdésre: igen lehet fűteni Daikin klímával és minden főleg fűtésre tervezett készülékkel. Írták itt a GREE klímákat, meg hogy nem lehet fűteni klímával és hazugság az egész stb... Hát, magam és a családom is klímával fűt évek óta, ez két családi házat jelent, nem tudok semmi negtívat mondani sosem panaszkodott senki. Tapasztalataim szerint olcsóbb mint a gáz. Gázra 18-20 ezret fizettem havonta, klímás fűtéssel meg 17 ezer körül szokott lenni a havi számla, persze minden más fogyasztóval együtt. Téglafal 30cm, szigetelés 5cm, hőszigetelt német nyílászárok 4-16-4 Float Thermoplán üvegezés normál levegő töltettel, tehát semmi extra és túlzás.
Az említett modern Daikin klímákat én azért hanyagolnám, az igaz, hogy a GREE meg a Daikin összedolgoznak, de az EU-ba gyártott Daikin gépek ma már Európában készülnek és nem japánban. Tehát, a jól megszokott japán minőséget el lehet felejteni, kivéve ha nem találsz valami eldugott raktárban "made in japan" feliratú gépet. De, ezt erőssen kétlem, mivel a klímás szektorban dolgozom, azon belül is főleg fűtő klímák forgalmazásával és telepítésével foglalkozunk a cégnél. Egyébként magam is Gree klímákat vettem, akár -25, -30 fokig is képesek hatékonyan fűteni. Az utóbbi években ezzel van a legjobb tapasztalatom, annyit elárulok, hogy több mint 10 márkát forgalmazunk a cégnél pl. LG, Daikin, Toshiba, Mitsubishi, GREE, Midea, Samsung stb. Tehát van választék mégis a vevők 2/3része GREE klímát vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!