Kb. hány m3 gáz megy el nálatok fűtésre naponta?
100%, hogy annyi ment el tegnap du. 16 óra óta, mert itt volt a gàzleolvasó, pàrom dolgozott, de mondta, írjam màr fel, hogy kb tudjuk, mire számítsunk majd az elszàmolószàmlànàl.
Nem tudom, hogy ez sok-e vagy sem, de pl. a lànyom most is csak pólóban van, de éjszaka is jó idő van, mert sem pàrom, sem én bundàban alszunk, ha értitek.
Meg tényleg nem vagyunk egyàltalàn melegen felöltözve bent a hàzban.
Az igazsàg, hogy a vendégszobàt is fűtjük, pedig csak nyàron vannak vendégeink, de ilyenkor jobb híjàn ott teregetek.
Tényleg nem tudom soknak szàmít-e.
Bàr, ha belegondolok, sokat nem fogunk ràfizetni, mert havi 163 m3 van beállítva havonta, nyàron meg ugye mi fogyasztàs van?Semmi.
De egy pillanatra megmerevedtem, de meg is nyugodtam, hisz azok a fútés nélküli nyàri hónapok, mind lejönnek majd ebből, és jó ez a havi 163 m3 àtalàny.Ilyenkor jól jön.
Az lenne csak meglepetés...
Tavalyelőtt emlékszem, hogy még màjus 1.-én ment a kazàn, mert szó szerint hideg volt, így tavaly januàrban 80-at fizettünk rà, ugyanakkor tavaly hamar jött a jóidő.
A fene se tud eligazodni az időn, de a gàz minőségén még annyira sem.
Ja, bocsi, a kazànnàl írod a vízhőfokot ugye?
Na, kazànt meg minden egyéb ilyet pàrom kezel, én csak a főzéshez értek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!