Ha a gázóra állást "előre" diktáltam, lehet belőle baj?
Figyelt kérdés
Ilyenkor nyáron mikor nincs fogyasztás kb havi 10 m3-t mindig bediktálok hogy legyen egy minimális, házilag generált átalány. Viszont hétfőn jönnének leolvasni az órát. Lesz abból bármi bajom ha kb 20-30m3-rel kevesebbet mutat az óra mint amennyit én jelentettem be?2018. júl. 27. 09:07
1/6 anonim válasza:
Lesz. Akkor, ha dzenon előtt, kb dzeptemberben mennek leolvasni. Nálunk akkor jönnek, nem lehet csalni mert fotóznak. Csak összekavarod a rendszert.
3/6 A kérdező kommentje:
Bírságra számítsak?
Mert egyébként most néztem meg, diktálás előtt 6 m3-rel volt több, most sikerült valahogy 75 m3-t hozzáadnom, gondolom ezért jönnek olvasni...
2018. júl. 27. 09:37
4/6 anonim válasza:
Mi értelme ennek a hülyeségnek?
Ha a spórolás, akkor tegyél havonta félre 2000 forintot, nem kell többet bediktálni.
5/6 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz belőle. Lefeljebb mínuszos lesz az elszámoló számlád. Pénzt nem kapsz belőle, jóváirják a következő számlából.
6/6 anonim válasza:
Nem nyáron kell "előre diktálni, hanem augusztus, szeptembertől és májusig.Amikor rákérgeznek, elnéztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!