Be mernétek vállalni?
Kijársz az osztrákokhoz, akkor simán.
Gondolom megvan a szabipénzed,meg az adóvisszatéritésed,
mert be vagy jelentve.
De azt hamar össze is tdod szedni ám.
Én igen. Ennyiböl ennyi szerintem böven kijön.
Kérdésböl itélve egyedülállo vagy.
90 000 lakáshitel
40-50 rezsi
50-60 kaja
20 egyéb lakás kiadás (tisztitoszerek, egyéb kisebb dolgok, vagy akár elromlik a csap, wc tartály, zár...)
Ez 200-220 ( ez csak az alap), tehát még egyszer ennyid van Nem tudom az életszinvodaladat (nyaralás, autó, szórakozás, párkapcsolat), kiadásaidat, de ebböl havi 100at viszonylag nagyobb lábon is félre lehet tenni, rosszabb idökre, vagy akár elötörlesztésre.
Simán, de mi mondjuk elég bátrak vagyunk. Nekünk kb havi 650 ezer ft a hiteltörlesztönk. Az összbevételünk legkevesebb kb havi 2 millió ft volt, amikor itthon voltam a babánkkal, most hogy részmunkaidöben dolgozom 2,5 millió ft. Ez még most nagyobb lesz, mert most léptették elö a férjemet, ami kb 150 ezer nettót jelent, plusz tervezzük a 2. babát, aki után plusz 200 ezer ft körül jár. Persze ha megint itthon maradok éveket akkor a vége felé az én részemröl lesz bevételkiesés, tehát kb ugyanott leszünk, mint most hogy dolgozom.
Egyébként nekúnk is van egy o,tan biztosításunk, hogy ha a férjemmel történikvalami a ház az enyém és a hitel 100%-ban megszünik. Ha velem törtënik valami, akkor pedig a férjemnek a hitel 50%-át kell visszafizetni.
450 nettóból egyébként akkora törlesztő simán bevállalható, ha van megfelelő önerő, vésztartalék és kellő szakmai tudás, hogy bármikor azonos szinten újra el tudjon valaki helyezkedni.
Sőt ennyiből még előtörlesztésre is futja. Erre van egy jó kalkulátorom is, hogy minél előnyösebbre lehessen hozni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!