Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Be mernétek vállalni?

Be mernétek vállalni?

Figyelt kérdés
Ti be mernétek vállalni 400-450ezer forint bevételre egy 90ezer forintos lakáshitelt?
2018. jún. 22. 16:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
75%

Persze. Ha az fixált legalább 5 évre, megvan mellette 1-2 ltp előtörlesztés miatt, és megvan 6 havi vésztartalék.

Ezek az alapvető biztosítékok, hiszen a fizetésed akármikor változhat, és ha felmegy az alapkamat, változik a részlet is.

2018. jún. 22. 16:20
 2/17 anonim ***** válasza:
38%

Nem, főleg ha nincs sok megtakarításom, de akkor minek hitel?

Elvből nem veszek fel hitelt soha. Ha nagyon muszáj lenne, meggondolnám, de ha nem atombiztos az állás vagy nem vagyok nagyon magabiztos, hogy tudok másikat szerezni...

Mert amúgy 400 ezerből 90, az OK lenne, persze attól függ, ki mennyit költ minimálisan, optimálisan s mit nyer a lakáshitellel.

2018. jún. 22. 16:38
 3/17 A kérdező kommentje:
De a kérdésemtől függetlenül kérdezem:akkor mások kb ennyi fizetés melett hogyan tudnak 100-120ezreket kifizetni albérletre?mert ugye valahol lakni kell!!
2018. jún. 22. 16:49
 4/17 anonim ***** válasza:
50%
Igen, valahol lakni kell, de nem kötelező saját vagy teljes bérelt lakásban. Simán ki lehet fizetni, én vagyok az egyes válaszoló. Mi a baj a válaszommal?
2018. jún. 22. 17:36
 5/17 anonim ***** válasza:
59%
Azért ha az albérletet nem bírod fizetni akkor továbbálsz. Ha a hitelt nem tudod, akkor kib4$znak a lakásból, eladják féláron, te meg ott vagy az utcán a kib4$zottnagy tartozással mert azt vissza kell ám fizetni. Sok sikert az élethez!
2018. jún. 22. 19:12
 6/17 anonim ***** válasza:
Ha a hitelt nem tudod fizetni, akkor megegyezel a bankkal, majd eladod te és kifizeted a bankot és kisétálsz. Ma már maximum (!) a forgalmi érték 80%-áig, de a gyakorlatban alacsonyabban hiteleznek, így ezt simán megteheted.
2018. jún. 22. 19:21
 7/17 A kérdező kommentje:
Kedves Kalap Úr!miért ha az albérletet nem tudod fizetni onnan nem basznak ki???
2018. jún. 22. 19:33
 8/17 A kérdező kommentje:
Ja és még lehet hitelbiztosítást is kötni!a bankkal lehet egyezkedni,a főbérlővel nem!ezeket nem kifogásként írom csak ezek a tények.
2018. jún. 22. 19:52
 9/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is van hitelbiztosításunk, nem rossz dolog az
2018. jún. 22. 20:01
 10/17 anonim ***** válasza:
Ilyen paraméterekkel simán bevállalnám, mint ahogy régebben be is vállaltam.
2018. jún. 22. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!