Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Kijöhet télen 30 ezerböl a...

Kijöhet télen 30 ezerböl a rezsiköltség?

Figyelt kérdés
Albérletben lakom, ketten bérelünk egy kis lakást. Nyáron amikor nincs fűtés azt mondták hogy egy személynek kb 20 ezer a rezsi per hó. Viszont télen a fűtési időszakra kijön egy személynek harminc ezerből. Bérleti dij nincs, csak rezsi. Amúgy gázfűtéses, konvektoros és egy darab gázkonvektor van és négyesen fog menni. Szerintetek kijöhet igy két személynek kb az emlitett összegből? Akik intézték nekem ezt az albérletet azt mondták igen, ne izguljak de azért megkérdezem itt is :)
2018. jún. 16. 12:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne izgulj, bízz azokban az emberekben, akik azt mondták, hogy ki fog jönni a téli rezsi annyiból.

Bár az elég szerencsés helyzet, hogy nincs bérleti díj. Nekem is jól jönne egy ilyen lakás.

2018. jún. 16. 12:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi van a rezsiben, az a kérdés.

Közös költség, villany, gáz, víz-csatorna,kábel tv, internet?

Ha általányt nézed, akkor talán.

Tehát ha nyáron is 30-at számolsz,nem csak télen.

2018. jún. 16. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
28%
Én nem hiszem, hogy annyiból kijöhet.
2018. jún. 16. 13:18
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

30/fő, tehát 60/lakás? Jó magas rezsi egy kis lakásnak.

Biztos "kijön", nyilván ráhagyással számították, ha már bérleti díj nincs.

Persze így is ajándék.

Azért ne menjen majd 4-esen az a konvektor, ha épp nem vagytok otthon.

Viszonyításul össz 26 a rezsink télen-nyáron (gázátalány, de nem szoktunk ráfizetni, villany, víz, közös ktg, net, biztosítás), 60 nm, kisgyerek van, sokat mosunk és egész nap megy a fűtés, télen kellemes 21-22 fokkal.

2018. jún. 16. 16:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen, kijöhet, nagyon is, de semmiképpen nem úgy, hogy 24 órában fűtesz az egész lakásban és tartasz egy 20+-os hőmérsékletet minden ponton.

Ahol leülsz, lefekszel, amikor ott vagy, bekapcsolod, amikor elmész, kikapcsolod.

2018. jún. 17. 16:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Az én rezsim éves átlagot véve 35.000 Ft/hó 80 nm-es lakásra. Ebben benne van a közös költség, víz, villany, gáz, lakásbiztosítás, internet, kábeltévé.

Mondjuk a konvektor viszonylag sokat fogyaszt, de szerintem kijöttök annyiból.

2018. jún. 20. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!