Megéri még fával fűteni, földgáz helyett?
Nekünk melléképülettel együtt(természetesen ott is fűtünk rendesen)110nm a házunk,szigetelt ,új ablakokkal,72-ben épült tégla Kádár -kocka.Átalányt fizetek ami kicsit több m3 mint amit az elszámolásnál a Főgáz kihoz.14eFt a gáz havonta és ezzel főzök és a melegvíet is a cirkó csinálja.
Nálunk 20-22 fok van,a termosztát szabályozza...Remélem segítettem :-)
Macerás is, nem is mindig egyszerű rendes áron rendes fát venni, amit aztán száríthatod egy évig... Mondjuk ha olyan kerted van, mint nekem, akkor iszonyúan sok fa termelődik minden évben (kár, hogy villannyal fűtök, illetve nem, de lehetetlen elbográcsozni azt a sok fát. lehet, hogy majd odaadom egy szomszédnak, itt nincs gáz).
A konkrét árakhoz nem tudok hozzászólni, bocs, csak arra akartam rávilágítani, hogy több tényező van, nemcsak az ár és a fánál ez utóbbi is erősen szór.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!