Mert attól érzi jól magát, hogy pólóban van. Én inkább meleítőben itthon. 21 fokra fűtjük a lakást. Nekünk így jó.
2018. febr. 25. 16:44
12/23 anonim válasza:
Én sem értem, hogy mire jó. Sokan írják, hogy nem kell annyira felöltözni. Most 22°C van a lakásban, mégis boxerben és pólóban vagyok, mégse fázok (nem vagyok kövér sem). Igaz az előbbit a feleségem nem nézi jó szemmel :)
2018. febr. 25. 19:43
13/23 anonim válasza:
Hát mert nem vagy fázós. Semmi értelme nincs ilyen példákat hozni.
Én például tudok járni, nem tudom, hogy a sok tolószékes miért nem kel fel. Hát nekem is megy, nem?
Kb. ekkora baromság ezzel jönni, hogy te mínusz 15 fokban is alsóban üldögélsz egy jégtáblán.
2018. febr. 25. 20:52
14/23 anonim válasza:
13: De mi gondolom mind ugyanazon a klímán születtünk és nőttünk fel, azonos hőhöz akklimatizálódtunk. Az vili, ha valaki idejön a 60 fokból, furán érzi magát, tán még fázik is 30 fokban. De amikor 10 évvel ezelőttig ÉVENTE 1-2 nap volt maximum, amikor elérte a 30 fokot a hőmérséklet Magyarországon, akkor nem érthető, honnét ered egy itteni fehér embernek az az igénye, hogy mindig legalább 30 fokban éljen...
2018. febr. 25. 20:55
15/23 anonim válasza:
Miért sózzuk az ételt?
Miért nem sózzátok?
De sózni kell...
De nem kell sózni..
Miért fűtünk erre-arra a fokra?
Mert mindenkinek jól kell(ene) éreznie magát.
Ki ettől, ki attól.
Rövid az élet.:)
2018. febr. 25. 20:58
16/23 anonim válasza:
"De mi gondolom mind ugyanazon a klímán születtünk és nőttünk fel, azonos hőhöz akklimatizálódtunk"
Őőőő, nem? És ha igen is, ki a fenét érdekel és mit számít? Testvéreim közül is van aki egyáltalán nem "fázós" más meg igen.
Képzeld, én nyáron a meleget cserébe sokkal jobban tolerálom. Más egy szál gatyában izzad mint egy ló, én meg pólóban is teljesen jól elvagyok. Akkor hogy van ez? Hiszen ugyan az a klíma, nem?
Ezer meg ezer dologban különbözünk egymástól, aztán mégis ugyan abban a kultúrában nevelkedtünk, ugye?
2018. febr. 25. 22:09
17/23 anonim válasza:
16: Hát ezt nem tudom, mert nem ismerek személyesen ilyen embereket, csak a kérdésben találkoztam ezzel és nekem ez új.
2018. febr. 25. 22:26
18/23 anonim válasza:
A 25 fokot túlzásnak tartom, de pl. nalunk 22-23 fok van a,házban, éjszakára lejjebb vesszük a termosztátot.
Nem szándékozik sem a gyerek, sem mi kabatban ülni itthon, én pl. egy vékony nyári nadrágban vagyok itthon, laza, kényelmes.
Egyébként kinek milyen a hőérzete.
2018. febr. 28. 06:50
19/23 anonim válasza:
Kedves kérdező! Mindenkinek más a hőérzete, sok minden befolyásolhatja: betegség, egyéni beállítottság, kor...Amúgy neked miért fáj hogy más mennyire fűti fel a lakását? Nem te fizeted a számlát...
2018. febr. 28. 08:07
20/23 anonim válasza:
19: mert minket is érint. Én 23 fok fölött rosszul leszek meztelenülis. És pl. ha bemegyek egy lakásba felöltözve, ahol 25 fok van, leizzadok és elájulok, élesztgetni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!