Csekkbefizetés helyett átutalás?
Figyelt kérdés
A közös költség elszámolójához mindig jön egy sárga csekk is. Nincs befizető, sem felhasználó azonosító. Egy bankszámlaszám és egy név, cím van rajta mindig. A közös képviselőt 3 napja lehetetlenség elérni... Mi van akkor, ha egyszerűen átutalom a pénzt a feltüntetett számlaszámra ahelyett, hogy csekken fizetném be?
Meg lehet tenni, vagy okoz valami galibát?
2018. jan. 19. 09:31
1/3 anonim válasza:
Megteheted, közleménybe meg beírod a lakásszámot utca házszám emelet ajtó
Szomszédokat nem tudod megkérdezni vagy kiírni egy cetlire a liftben?
2/3 anonim válasza:
Legalább 10 éve nem fizettem be sárga csekket. Mindet átutaltam és eddig senki sem reklamált. Ha azonosítható, hogy kitől, miért jött a befizetés akkor nem lehet gond.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm, átutaltam (gondolom az online sárgacsekk befizetés is pont ugyanaz egyébként). Majd a jövő havi elszámolásból kiderül, hogy jó-e ez így. :)
2018. jan. 20. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!