Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Hogyan tudom kijelenteni a...

Hogyan tudom kijelenteni a volt mostoha szülőmet?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy adott egy ingatlan ami önkormányzati tulajdonban van. Ebben az ingatlanban lakok én, két testvérem, aktív dolgozók vagyunk és a mostohaanyám aki nyugdíjas. A mostohám tartozásokat halmozott fel az ingatlanra közüzemi elmű, ami miatt kiakarnak lakoltatni mindannyiunkat. Ezt az összeget természetesen kifizetem, de utána nincs garancia arra hogy nem csinálja még egyszer, mert ez sem az első volt. Hogyan tudom kijelenteni? Az önkormányzat annyit mondott szűkszavúan, hogy nálunk fog megdögleni. Van valami ötletetek?
2018. jan. 17. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:

A TULAJ az önkormányzat. Mivel a TULAJ joga a be és kijelentkezést engedélyezni, csak őket tudod piszkálni.

Mostmár csak azt nem értem, hogy ha Te és a két testvéred is ott lakik, mért akarod a mostohádra kenni a hátralék felhalmozását.

Eldugja előletek a csekkeket? Letagadja, hogy jött?

2018. jan. 17. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
első, egyik ismerősöm anyja csinált ilyet. kivette a postaládából a csekket, eltette valahova, ki nem fizette. a lányával lakott, ő még akkor fiatal volt, nem foglalkozott számlákkal. így csak azt vette észre a lány meg az anya anyja (utolsó közelben élő rokon) hogy lekapcsolták az áramot. akkor kiderült, hogy az anya nem fizet számlát
2018. jan. 17. 15:41
 3/5 A kérdező kommentje:
Az elmű az ő nevére jön. Ha nem kapja meg a levelet akkor fenyegetőzik rendőrséggel.
2018. jan. 17. 17:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezek szerint ő a bérlő ti meg vele laktok.Sehogyan nem tudjátok kijelenteni ,egyet tudtok tenni odafigyeltek hogy a számlák be legyenek fizetve.
2018. jan. 17. 21:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem. Közösen vagyunk bérlők. A bérleti szerződésbe úgy lett régebben beletéve, hogy a 3 fiatallal név szerint.... együtt költöző személy.
2018. jan. 18. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!