Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nemzeti Közműveknél (Főgáz)...

Nemzeti Közműveknél (Főgáz) hogyan és mikor állatok vissza diktálásra az átalány helyett?

Figyelt kérdés

Sokáig diktáltam, de aztán nem kaptam meg az emaileket, hogy diktálási időszak jön, és többször elfelejtettem, ezért maguktól számláznak. De már unom és szívesebben diktálnám a valós adatokat. Viszont sehol sem találok egy olyan menüpontot, hogy vissza tudjam állítani. Valamikor olvastam egy olyat, hogy csak a hivatalos gázóra leolvasás után x napon belül lehet újra átállni diktálásra. Na most volt nemrég leolvasás, átállnék. De nem tudom az online felületen beállítani. Ráadásul már azt az infót sem találom, hogy x napon belül át lehet állni, stb.

Talán megint megváltoztak a szabályok?

Valaki esetleg tudja a valóságot? És hogy hogyan tudnám vére kivitelezni az átállást diktálásra?

#gáz #Főgáz #diktálás #NKM #átalány helyett
2018. jan. 7. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Én fel szoktam ilyen esetben hívni az ügyfélszolgálatot és simán átállítják, miután megbeszélitek az átalány összegét.
2018. jan. 7. 10:11
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

...és itt vannak a számok:

[link]

2018. jan. 7. 10:13
 3/6 anonim ***** válasza:
91%

Ott van a tájékoztató az NKM Földgázszolgáltató Zrt. honlapján: [link]

Innen van a kép: [link]

2018. jan. 7. 10:14
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi 3. válaszoló! Ha nem is ezt keresetem, de ez az ami nekem kell. Úgy tűnik ez is változhatott, mert valami 60 napos izére emlékszem, és leolvasáshoz kapcsolódva. De mindegy is már.

Amúgy jól elrejtették az infót, én tényleg nem találtam. Kösz a segítséget!

2018. jan. 7. 10:28
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Igen állatok! :)))
2018. jan. 7. 16:13
 6/6 anonim válasza:
Szia. Érdeklődnék,hogy átállitották e? Mert eddig mi is diktáltuk,de most kaptunk csekket az általán dijról. Kiderül hogy csak 30 nap volt rá... Azért szuper,hogy eddig semmi gond nem volt vele,most meg egyből variálnak..
2018. jan. 26. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!