Konvektorral fűtünk egy 1,5 szoba, konyha, fürdő és spájzból álló lakást. A konvektort az első este és nappal teljesen feltekerve, azután az őrlángnál kicsivel feljebb tekerve használtuk. Reális ennyi elfogyasztott gáz?
A számok már nem látszanak, így hallásra tekerem. picit "sziszeg" szóval kb. eggyel lehet feljebb az őrlángnál.
két konvektor van, egy nagyobb a nagyobb szobában, egy kicsi a kisszobában. a kicsi nem megy, nincs rajta szikráztató vagy mi a neve, nem tudom hogyan kell bekapcsolni.
kéményesek. mindent ez az egy fűt.
ezelőtr sose fűtőttem gázzal, fatüzelésű házban nőttem fel.
Nem jól csinálod. Egy konvektor javítás nem egy drámai tétel, csináltasd meg a kicsit is, és ellenőrizzék a nagyot. Tegyenek rá új tekerőt, hogy látni lehessen a számokat. A konvektor javítási költségeket a tulajnak kell fizetni, vagy levonjátok a bérleti díjból. Mind a kettő menjen, úgy jobban eloszlik a hő.
Az ablakokra vegyél pár tekersz purfix szigetelőt, párszáz Ft, megéri. Vegyél hőmérőt is.
a kicsin eleve nincs szikrázó... ezért nem tudom, hogyan kell bekapcsolni.
a tulaj sose lakott itt, szóval ő sem tudja.
Én is a javításra voksolok. Az az egy kicsi teljesítményileg a lakáshoz,(alul méretezett) és így csak pocsékba fűtesz, mert a meleg azonnal elmegy.
Tulajjal egyeztess a javításról, mert ezt neki kellett volna.
A szerelő úgyis megmutatja a működést, ami nem nagy ördöngősség.
A tekerőn a számozás N-7-ig van. Vagyis a legkisebb az "N" max a "7" fokozat. Ezzel már betudod saccolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!