Konvektor nem működik jól?
Figyelt kérdés
Szerelő tisztította, rakta örlángra két hete.
Most két napja bekapcsoltuk, feltekertük 5-re. De alig kapcsol be és csak 20 fok van. Létezne, hogy az 5 csak húsz fokot ad? Mondjuk ma felcsavartam 7esre és ott se ment folyamatosan, egyszerűen nem adja a hőt... Mikor felkapcsolom akkor megy pár percet aztán lekapcsol. Lehetetlen, hogy attól mert elérte azt a hőfokot... 21foknál nincs több egyszer sem.
Mitől lehet ez?
2017. okt. 5. 00:55
1/5 anonim válasza:
Rossza a hőfokszabályzó, vagy érzékelő. Szólj a szerelőnek, kicseréli.
2/5 anonim válasza:
Jó pénzért persze... Inkább egy másik szerelőnél szólj
3/5 anonim válasza:
Amikor konvektorral fűtöttem a hőérzékelőt leszedtem a helyéről és kicsit távolabb tettem (egy vékony réz cső végén volt) Így sokkal jobban szabályozható volt
4/5 ficsjo válasza:
Az előző válaszadóval egyet értek,túl közel lehet a termosztát érzékelője a hőleadó részhez,ezért hamar vissza szabályoz,mivel hőhatás éri.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. okt. 6. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!