Timo14 kérdése:
Honnan tudom, hogy lopják az áramunkat?
Figyelt kérdés
A következő lenne a probléma! Egy 110nm2-es házba lakunk 4en. Én egész nap itthon vagyok,párom csak este jön haza. Van 2 gyerkőcünk is akik 1,5 és 3 évesek. Mindenhol ledes izzók vannak illetve A+-os hűtőnk van. Ami egész nap megy a hűtő és a 80L-es bojler. A tv ritkán a villanytűzhely napi 1,5-2 órát amég főzök 6hónap alatt 2200KW a fogyasztásunk ami 366KW/ hóra jön ki. Ma amikor lekapcsoltam a fő kapcsolót vagyis teljesen áramtalanítottam a házat minimálisan látszott,hogy így is forog az óra. Most este ismét lekapcsoltam most viszont már teljesen látszott hogy forog. Szóval gyorsabban mint reggel. A másik pedig...ha a 3 fázisból 2 le van kapcsolva akkor pedig visszafelé kezd pörögni az óra eléggé gyors tempóba. Valaki találkozott már hasonló helyzettel? A válaszokat előre is köszönöm! Ami fontos,hogy egy ikerházban lakunk!2017. júl. 12. 22:14
11/11 A kérdező kommentje:
Ma volt kint az Eon! Kiderült,hogy nem csak rossz a mérő de rosszul is mér. Kaptunk egy teljesen új digitális órát és a régit beküldték laborba. Most 4 havi fogyasztás átlagát fogják nézni és ha kevesebb lesz az előző fogyasztásnál akkor vissza kapunk annyi pénzt. Most még ez nem a vége mert várni kell a labor eredményre de 100%,hogy az óra hibás 10%-al többet mért illetve össze-vissza. Most megpróbálunk spórolni 4 hónapig,hogy minél kevesebb legyen majd a fogyasztás. :) Az előző havi 50ezres számlát nem is kellett már befizetnünk most.
2017. aug. 9. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!