Én már két hete nem, illetve a héten valamelyik reggel bekapcsoltam pár percre. Ma egész nap nyitva voltak az ablakok, a nappaliban meg a hálóban bukóra most is. Így van napközben 21-23 fok, reggelre 20-22-re hűl le. Déli fekvésű lakás, jó szigetelés
Sötétedéskor bicikliztem egyet a városban, és csak 1-2 kéményt láttam füstölni, szóval szerintem nem sokan fűtenek már.
Reggel zuhanyzás után lekapcsolom a fűtést, alaposan kiszellőztetek, napközben az ablakokat bukóra nyitom.
Este pedig bekapcsolom a klímát és a termosztátot is 21-22 fokra és tök jól alszom.
Sokan.
Én most reggel feljebb vettem a termosztátot, a Mátra alján nem éppen van kánikula...
Most ugyan az apjánál van a lányom, de este ha zuhanyzik, megint feljebb veszem, nem akarom, hogy megfázzon.
De mi se szeretünk fázni, Úgyhogy megy a gázkazán.
Szeretjük azt a 22-23 fokot a házban.
Nálunk nem én fűtök, hanem a termosztát.
21,5 fokra van állítva.
Ha hidegebb van, elindítja a fűtést.
Mindegy milyen hónap van, nem szoktam piszkálni.
A Főtáv fűt. :-)
28 fok van a lakásban.Bezzeg januárban, mikor kint -22 fok volt, itt bent sem volt több 18 foknál. 1,5 hónapig fagyoskodott az összes lakó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!