Ki mennyire elégedett a Főgáz elszámoló számlával?
Most bontottam ki, 78.000 Ft.-ot kell ráfizetni, de ahogy néztem, az elszámolási időszak 2016.10.01-2016.12.28.
120 nm ház, gázkazán, műanyag nyílászárók vannak.
Reális, ugye?
3 hónapra nem szokás elszámoló számlát csinálni, hívd fel őket, a gázóra nálad van tudod mennyi volt a fogyasztás.
Én havonta online jelentem az óraállást és korrekt számlákat kapok.
Az van ráírva, földgáz elszámoló számla, elszámolt időszak amit írtam.
Dec.-ben volt egy faszi leolvasni, kérdeztem mikor küldik, mondta január közepén.De előtte átalányosak voltunk még a Tigáznál.
Elszámolt mennyiség: 891 köbméter
Elszámolási időszak: 2016.10.01.-2016.12.28.
Induló mérőóraállás: 8 867
Záró mérőóraállás: 9 748
LM: Leol
Mi csak most kerültünk a Főgázhoz, azt se tudom mióta "léteznek".
Tigáz visszautalt 32.000 Ft.-ot, ez volt novemberben, de előtte még leolvasták, közölték innentől Főgáz van.Most ezt küldték.Meg is lepődtem az elszámolt időszak időtartamán.
Pedig esküszöm ez van ráírva.
Melegvíz mondjuk bojlerről megy, jó a szigetelés.
Mondjuk tavaly se volt több a gáz mint most.
Igaz, az egyik szobaban visszább van véve a radiátor, mert azt épp csináljuk, így másik szobaban alszunk.
A gyereknél megy, az ebédlőben, előszobakban.Van egy középső szoba, ahol a virágok telelnek, ott végképp nincs szauna, virágok nem szeretik.
Még értelmező papírt is küldtek hogy mi micsoda a szàmlán, ír az elszámolt időszakról is.
A számla jobb felső sarkában az van leírva 1. elszámoló számla.
Csak parázok, nem szeretem ezeket a váltásokat.
Azt is írja (de mondták is), hogy továbbra is a Tigáz munkatársai végzik az éves leolvasást, de a számla feldolgozása a Főgáz feladata.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!