Mikor érkezik már a Főgáz számla?
Nekünk tán egy vagy két hete jött.
(Heves megye)
Mi is Heves megyeiek vagyunk. Ez érdekes. Holnap telefonálni kellene az ügyfélszolgálatuknak.
Nem tudom, hogy ez számít-e valamit, de nálunk még csak nem is volt kint senki a Főgáztól, aki megnézné a mérőórát. Vagy a Tigáztól kapott adatokat használják?
Ebben a községben ahol lakom, állítólag voltak kint nyomáspróbázni.
De nem mindenhol, minket kihagytak.
Most jut eszembe, volt kint pár hete egy csaj, leolvasta az órát, mondta át kell adja a Főgáznak.
Az az igazság, nem tudom mennyi volt most a gázszámla, mert nem én járok postára, de az eddigi átalányunk havi 15-16.000 ft. volt.
Sokat fizettek ti Kérdező.
Hát az az igazság, hogy én még gyerek vagyok, tehát ha akarnék se tudnék beleszólni a dologba, meg nem is nagyon foglalkoztam vele. Tudom, hogy 17ről indult az átalány, ami egy előzetes kalkuláció volt, utána 24e lett, ezt már a tigáz számította ki, majd utána felemelték 34e-re. Anyámnak eszébe nem jutott felhívni őket, hogy miért emeltek 10 ezer forintot a számlán, én meg amikor ez történt, nem igazán foglalkoztam vele. Most meg már hiába hívnám őket :D :D
Egyébként anno hideg hónapokba előfordult nem egy alkalommal, hogy 70-80 ezer forint volt a gázszámlánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!