Mivel fűthetek egy szobát hatékonyan?
"A szerelő csak két ünnep között tud jönni."
Az összes? :)
Amúgy ja, így hirtelen nekem is csak az elektromos fűtés jut eszembe. Klímád nincs? Azzal talán gazdaságosabb lenne.
Ha árammal fűtesz direktben, akkor szinte mindegy, hogy hogyan, nem nagyon lesz különbség. Jobb lenne valami hőszivattyús módszerrel, de azt nem lehet hamar megcsinálni, ha nem áll rendelkezésre.
Inkább keresnék szakit, aki gyorsban megcsinálja, még így is olcsóbb lesz, mint a villamos áram költsége.
Nincs a lakásban valahol egy működő kémény?
Lehetne dobni rá egy kályhát, vagy kandallót, ami az egész lakást befűti.
Meg is maradhatna tartalék fűtésnek, ha adódik egyéb prücök bármikor.
Lemaradt:
Neked is boldog - és jó meleg! - karácsonyt! :)
Én is jártam így egyszer pont karácsonykor. Akkor megfogadtam, hogy kell alternatív lehetőség is a fűtésre és szereltettem be inverteres klímát.
Az olajradiátor jó lesz egyébként, de inkább valami nagyobb fajtát vegyél, biztos ami biztos...
Milyen kazán, amúgy?
Van kémeny így holnap lehet nezek egy kandalónak nevezett lemez kályhát.
saunier duval a kázán, egy üzletbe van hőcserélő 132 ezerét amit kicsit soknak találtam. Alkatrészekkel foglalkozó szerelőnek van elvileg 50-ért be is szereli de csak karasony után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!