Fűthetek ablakos borítékkal?
Figyelt kérdés
Nem tűnik nem környezettudatosnak, sem kandallóbarátnak, de annyira össze van gyógyulva az a vacak* celofán ablak, hogy nem bírom leszedni róla - ha sikerül is néha, csak apró darabokban. A szelektívbe nincs értelme bedobni, mert ott se fogják tudni szétválasztani a kettőt, de gyújtósnak pl szuper volna, csak a lelkiismeretem nem visz rá, hogy celofánt égessek a kályhában. Vagy ez elenyésző? Ti fűtötök ablakos borítékkal?
*eredetileg nem így fogalmaztam :D
2015. nov. 21. 12:42
1/3 anonim válasza:
Nyilván nem égetek műanyagot. Simán leszakítom azt a részt, a papír könnyen szakad.. Marad a borítékból így is, azt égetem el.
2/3 anonim válasza:
először nem értettem mire gondolsz, de ha arra a kis 3x4-es kis celofánra az semmi, egy vödör borítékot is elégethetsz
3/3 anonim válasza:
Jelentéktelen mennyiség.
Ha bolti gyújtóst használsz, abban több kőolajszármazék van.
Ha vödörszámra raknád a tűzre, az számítana, de havi pár db nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!