Nektek mennyi a havi bevételetek?
Bevétel:460-500 ezer Ft körül.
Rezsi:50.000 Ft.
Hitel: 0 Ft.
Bevétel: nettó 300 körül mindennel együtt
Rezsi: kb. 40 ezer
Hitel: 10 millió
Én jól kijövök, nem vállaltam túl magam, annyit vettem fel amennyit tudok fizetni
Az én, a lányom és férjem bevétele összesen 342 e Ft/hó. Van egy gyerkőc a családban. Az állandó költség nálunk nagyon magas! Kb 130 e Ft télen havonta (gáz,villany,víz,csatorna,tv,telefon,biztosítások,internet). Hitel: havi 26 eFt pluszba. Mivel vidékiek vagyunk, így a munkába járás is sokba van havonta. Férjem autóval jár, én és lányom busszal. (férjem azért jár autóval, mert változó a munkaideje, és elég ritkán jár busz).
Sajnos nagyon-nagyon szűkösen jövünk ki. :(
Bevétel: 420-450E havonta
Rezsi átlagban: 40E
Lakbér: 100E
Hitel: 30E
1 gyerek van, kijövünk belőle, de félretenni nem igazán tudunk sokat.
Hogy lehet a rezsi 10-15,esetleg 40ezr havonta?Ez fura nekem.Àlt ciz villany fűtés,tv stb...
Nekünk àltalàban 260 ezer a bevétel 3an vagyunk.Hitel 50e,rezsi kb 70-80.heti 20 ezer ft van kajàra,a többi elmegy ,amire kelk.
150k bevétel
egymagam
hitel, lakbér nincs
villany 4k
net 6k
víz 2k
kaja 30k
cigi 10k
saját területről van a tüzifa, idén 0
üzemanyag 10-20k
kommunális, biztosítás, meg ilen-olyan díjak 2k
ami marad elrakom valami hasznos dologba, de el is ihatnám, akkor nem lenne gondom a nyugdíjra majd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!