Kezdőoldal » Otthon » Rezsi » Nektek milyen internet (és...

Nektek milyen internet (és tv) csomagotok van otthon? Melyik lenne a legjobb?

Figyelt kérdés
Albérletbe költözünk, milyen csomagot ajánlotok? Netet főleg filmletöltésre és tanulásra használnánk, és szeretnénk tv csomagot is. A tietek milyen és mennyibe kerül?
2016. szept. 10. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:

Kábeles Digi

DigiTV + Digifilm + Diginet 100 + Digitel 200

Én a korábbi akcióban kötöttem tavaly májusban, 2 éves hűségnyilatkozattal 4500 forintot fizetek jelenleg. Most kb. 500 forinttal drágább az új előfizetőknek.

[link]

2016. szept. 10. 21:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Én nem értek hozzá, mi az hogy kábeles? Fúrni kell meg ilyesmi? Parabola antenna is van?
2016. szept. 10. 21:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért kábeles, mert nincs parabolaantenna.

Hogy fúrni kell-e az a lakástól függ. Ha ki van építve kábelcsatorna a falban, oda is be lehet húzni. Ha nincs, akkor valahogy be kell vinni a lakásba a kábelt. De azt a szerelő csinálja.

A legjobb lenne, ha a tulajdonossal beszélnétek, hozzájárul-e, bármi bekötéséhez, ha az fúrással jár. Ha nem, nehéz lesz megoldani a dolgot, mert a mobilinternet erősen korlátos szokott lenni. Tévé működhet, ha szobaantennával megy a Mindig TV és akkor lehet Mindig TV Extra csomagot rendelni, de az sem a legolcsóbbak közé tartozik, a kínálat is kevesebb, mint a kábeles vagy műholdas szolgáltatásoké és a minőség is gyengébb.

2016. szept. 10. 21:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! És ami nem kàbeles, mit ajánlanál?
2016. szept. 10. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
T-home! Nézz szét a honlapján!Ahol lakom csak 25 MB a nettem. 3 TV leállás, és 8500 ft/hó.
2016. szept. 10. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekü k az ingyenes mindig tv van és mobilnet nem is engedne a tulaj mást
2016. szept. 10. 22:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jelenleg a Digi a legjobb választás, ha kiépíthető. Nekem ugyan csak internetem van és a földi sugárzású TV adásokat nézem egy szobaantennával, de az internet 100/50 Mbps sebességű és 2.700 Ft/hó, hűség nélkül. Optikai kábelt használnak, ami elég vékony és évek óta 2-3 leállás volt csak, az is karbantartás, vagy hálózatfejlesztés miatt.
2016. szept. 11. 06:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is a 2700 ft-os Digis netünk van. Filmletöltéste tökéletes.

Tesómnàl T-Home van, nem szeretik. Vàltani nem tudnak, mert nincs a vàrosba màs kiépítve.

2016. szept. 11. 10:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Leginkább az,amelyik az elérhetők közül az olcsóbb. Először azt kellene megtudni nálad mi érhető el, mert hiába ajánlják a DIGI-t, ha nincs is...
2016. szept. 13. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!