Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb, Internet Tv...

Melyik a legjobb, Internet Tv előfizetés?

Figyelt kérdés

Tv-t nézten szerintem jó lesz a upc direct 98 csatorna..

Viszont internetetből a digit néztem a 100 ast ez jó is lenne számomra. De nem tudom hogy Budakalászon van e Digi..

Ez össz 6400 ft lenne havonta..

Ha nem lenne digi nálunk mondanátok jobbat..?

2016. febr. 10. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"De nem tudom hogy Budakalászon van e Digi.."

Miért nem nézed meg a honlapjukon?

2016. febr. 10. 16:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja jó igen, csak telorol néztem és és kicsit zavaros volt.. De ahogy elnézen nincs.
2016. febr. 10. 17:00
 3/7 anonim ***** válasza:
UPC nél nem hiszem hogy jobbat találsz .
2016. febr. 10. 17:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod, ott nincs Digi.

De rendeld meg mindkettőt náluk 1 évre, aztán ha letelt, mondd vissza az előfizetést, erre le fogják vinni az előfizetési díjadat. Így működik ez a cég.

Nálam a Digi sokkal magasabb szintű szolgáltatást nyújt kevesebbért, így másfél éve hozzájuk mentem a UPC-től. Végül nem is az ár miatt, hanem mert rohadt szemét bandának bizonyult a UPC.

Már vagy 6 éve voltam UPC-s, azonos (magas) árral, erre felhívtak, hogy váltsak magasabb kategóriára, valami 1500 Ft körüli emeléssel. Mondom, nem szeretnék többet költeni erre, elég nekem a mostani. Akkor is emelkedni fog a szolgáltatás ára - mondta az üzletkötő.

Erre elmentem a Digihez (nemrég jöttek a városba), ott mondták, hogy magasabb szintű szolgáltatás alig több, mint felébe kerül. Oké, szerződést megkötöttem, a UPC-t meg lemondtam telefonon.

Már ott az ügyintéző mondta, hogy ne menjek el, engednek az előfizetési árból. Köszönöm, már megkötöttem a Diginél a szerződést, ott még olcsóbb.

Utána még kétszer hívtak fel, egyre lentebb mentek az árral. Végül már a Diginél olcsóbban adták volna a szolgáltatást - bár kevesebb csatorna és lassabb net volt benne. Én viszont berágtam rájuk, és nem maradtam. Összesen valami 3400-at engedtek volna ahhoz képest, mint amire emelni akarta az a nő, aki először felhívott.

Nem bántam meg, megbízhatóbb és jobb minőségű szolgáltatást kaptam.

2016. febr. 10. 18:25
 5/7 anonim ***** válasza:

ugyan nem ma hanem 7 éve volt upc kábeles net és tv....volt amikor volt,volt amikor nem szóval olyan darabos volt mindig mindkettő. Egy ilyen alkalomnál betelefonáltam és azt a választ kaptam,hogy fúj a szél!

Noh miután lejárt a hűségidő gyors meg is szabadultunk tőlünk.

2016. febr. 10. 18:46
 6/7 A kérdező kommentje:
Értem hát köszi.. Akkor szerinten marad a tv UPC, vagyis a UPC Direct, mert azért kicsit eltér.. Már csak a netet nem tudom melyik legyen, lehet kombo csomagba, de így a 98 csatornásal 8000 ft.. De ..
2016. febr. 11. 23:24
 7/7 anonim ***** válasza:
Menj be az ügyfélszolgálatra, lehet, hogy tudnak olcsóbb összeállítást ajánlani.
2016. febr. 12. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!