Akik szelektíven gyűjtitek a szemetet - ki szoktátok mosni a flakonokat, tejesdobozt?
Figyelt kérdés
Most lett szelektív kukánk, örülök, hogy tehetek valamit a környezetemért.
Le van írva, hogy mit lehet beledobni, de mindenből csak tisztát. Így sok minden kiesik, de a nagyobb dolgokat mégscsak ebbe dobnám, pl. sok ásványvizes flakon, tejes doboz. Azt írja, ezeket is el kell öblíteni.
De hosszú távon ez pénz, és nem is kevés. Lehet havonta csak pár forint, de eg év alatt, aztán sok év alatt ez sok-sok plusz pénz, amit vízdíjként kifizetek, + közben az aknám is telik.
Nincs ott ipari lehetőség erre, hogy elöblítsék?
Nem tudom, mitől, de most havi 9 ezres vízdíjak jönnek ki, ez rengeteg, nem szeretném még jobban megnövelni a számlát.
2015. nov. 14. 10:22
11/12 anonim válasza:
Nálunk pl. (Budapest 18. ker) összeborítják a különféle szemetet. Láttam.
12/12 anonim válasza:
Nálunk(Angyalföld), külön kukásautóval viszik a papírt és a műanyagot. Amúgy kiöblítem a joghurtos és tejfölös dobozokat, és a tejes, gyümölcslés dobozokat. Amit nem lehet elmosni(pl.vaj csomagolópapír, zsepi, szalvéta, konyhai papírtörlő) azt a rendes szemétbe dobom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!