Hogyan lehet ilyen sok a vízfogyasztásunk?
Figyelt kérdés
Ha nincs használva a víz, akkor nem pörög az óra, egy nyitott csaptól már igen, kipróbáltuk, tehát nem szivárgás vagy repedés. Az aknában összegyűlt a víz, de akkor is irreális a kb. napi 666 liter fogyasztás három emberre. Netán a mosógép csalhat?2015. okt. 15. 19:44
1/7 anonim válasza:
Az valóban sok szerintem is,Ha nem használjátok el azt a mennyiséget és nem szivárog sehol a víz akkor az óra rosszul mér.Más nem lehet.
2/7 anonim válasza:
Naponta többször olvasd le a fogyasztásmérőt és fogod tudni mikor, mire és mennyi fogy.
3/7 anonim válasza:
Ha naponta használjátok a mosógépet akkor elképzelhető hogy az csalhat. Próbáld ki azt hogy 1-2 napig nem kapcsolod be, gondolom csak van annyi ruhátok hogy kibírjátok mosás nélkül pár napig. Én mindenképp mosás előtt felírnám az óra állást és mosás után szintén ebből ki lehet kalkulálni hogy mennyit fogyasztott el. De én azt javaslom hogy telefonálj be a vízügybe ahol vagytok és nézessétek meg miért eszik ennyit. Ha az aknába víz van akkor megeshet hogy szivárog valahol a víz időnként.
4/7 anonim válasza:
Nagyban függ a vízhasználati szokásoktól. Sokáig tartó zuhanyzás, naponta több alkalommal, esetleg kádfürdő, hosszas mosogatás folyó víz alatt sokszor, WC lehúzás 30 percenként, napi mosógép használat stb. könnyen összejöhet.
5/7 anonim válasza:
Jól olvastad le?...ez a sátán jele(is)!
6/7 anonim válasza:
Ha mindhárom ember saját tele nagy kád vízben fürdik, akkor simán összejöhet, egyébként sok, valóban.
Szerintem is ki kéne mérni mosógép nélkül, akkor valamivel okosabbak lennénk. Írd pár napig, hogy hány mosás, milyen fürdés/zuhanyzás, mekkora fogyasztás...
7/7 anonim válasza:
Nyáron, amikor napjában többször is letusoltunk, nálunk is fogyott majdnem 1 m3 víz. A tele kádban fürdés, vagy hosszabb tusolás nagyon sok vizet fogyaszt. A mosógép a fürdéshez képest elhanyagolható!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!