Ti menyit költötök élelmiszerre, kajára? Menyi a rezsi (víz, szemétdíj, gáz, fűtés, benzin -akinek van autója, stb. )? Meg lehet élni?
Nekem ezt írta privátban:
" mert 1 főnek nem lehet elég a havi 40 ezer forint élelmiszerre, kivéve ha dohányzik és kávézik (mert ezek elveszik az étvágyat) vagy eléggé szegényes az étrendje
nem hiszem, hogy a vajaskenyér és a sült szalonna kielégítő lenne, ráadásul biztosra veszem, hogy hiányzik a gyümölcs és zöldségfogyasztás is
de miért csodálkozok? nézd meg a válaszokat, valaki havi 80-100 ezret költ élelmiszerre "
A regisztrációja már nem él, nem lehet üzenetben válaszolni neki, ezért itt válaszolok.
A 80-100 E Ft-ot 2 személyre írták.
Én pedig kistermetű vagyok, fiatal nő.
Amilyen összegeket itt írni szoktak, azt hittem, sokallja a 40E Ft-ot.
A vaj és a szalonna pedig a legdrágább dolgok közé tartozik, amiket venni szoktam (1750 Ft/kg és 1200 Ft/kg), ennél a zöldség és a hús sokkal olcsóbb, pl. 1 kg tök 150 Ft, 1 kg. karfiol 250 Ft, 1 kg. hagyma 90 Ft, 1 kg fokhagyma 900 Ft. Szerintem ön nem vásárol.
Kedves Szalayné pajtikám, aki 520 e Ftot keres.
Kérem ne írogasson privátban. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!