Ti menyit költötök élelmiszerre, kajára? Menyi a rezsi (víz, szemétdíj, gáz, fűtés, benzin -akinek van autója, stb. )? Meg lehet élni?
6 m3 vizet fogyasztunk. Azt hiszem 600 ft egy m3 víz.
Minden este fürdünk, mondjuk egy kád vízben ketten.
Locsolni kútról, autót mosni szintén arról szoktunk.
Mint írtam főzni nem nagyon főzünk. A feleségem heti egyszer felmos, porszívóz, és többször sepreget...
Mosni hétvégén szokott, de csak két főre, és elég jó a mosógépünk.
Mosogatógép nincs
egy kádban fürödtök minden este? azaz együtt fürödtök vagy miután az egyikőtők kiszáll, a másik beszáll a piszkos vízbe és "megfürdik"?
mert nem értem ezt
vagy összesen egy kádnyi vizet használtok?
és igen, kútról az tényleg olcsóbb, ezt elhiszem
Igen a cuki feleségem megfürdik, majd én engedek hozzá még friss meleg vizet és abba lefürdök.
Vagy 5 éve csináljuk így.
aha értem, akkor így tényleg spórolsz, igaz, egyéb dolgokról, mint pl a tisztaság lemondasz
kinek hogy tetszik :)
és a ruhákról nem írtál semmit, hogy több napig hordtok-e egy ruhát??
Pajtikám én nem érzem azt hogy lemondok bármiről, és a környezetem se panaszkodott még szagokra.
Irodisták vagyunk, szóval annyira nagy szennyeződés, vagy izzadás az nincs.
Van külön zuhanyzóm is, de nekem a fürdés az esti relaxációs ciklus része...
Spórolásra nem a te szinteden vagyok rászorulva.
Egy 240 e ft os ravak kádban fürdök, amit egy 90 e ft os HansGrohe termosztatikus kádtöltő tölt fel. A fürdőszobába 6e ft /m2 es csempe van, dupla mosdó...
1. nem vagyok pajti :)
2. én nem spórolok, a havi kerestem nettó 520.000
3. azért érdeklődöm, mert sokan ilyen alacsony igényűek
4. szagokra? tehát akkor igen, 1 ruha több napig, bár ez nem annyira spórolás, inkább igénytelenség, és akkor tényleg nem mondasz le semmiről, hiszen igényed sincsen rá
na szia
1 nap 1 ruha.
Légyszíves ne írogass privátban.
na én ezt a hasztalan bla-bla-bla-t befejeztem,
viszont nem látásra
Rezsi 30ezer.
Élelmiszer 25-30ezer havonta.
Egy fizuból élünk ketten.
Kocsi nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!