Baj van! Mi lehet a gond? Rengeteg áram fogy
250 négyzetméteres lakoterületü házunk van!
kb egy fél éve még nem volt gond!
akkoriban 160Kw egy havi fogyasztásunk!
nem hoztunk semmi újat szóval nem nagyon lehetne több a fogyasztás!
most meg egy olyan napon ahol nem megy a villanysütö meg az a++ mosógép meg a hifi,akkor is a NAPI használatunk 45Kw!
amugy digitális a villanyóránk és kb négy éve lett újra bekötve az áram!
az eon-nál vagyiunk
Vagy valamelyik készülék nem kapcsol ki és folyamatosan viszi az áramot, vagy valaki rácsatlakozott az órátokra.
Hívj egy megbízható szerelöt, aki végigméri az összes fogyasztót, illetve megnézni, hogy tényleg csak ti vagytok-e rákötve a rendszerre.
Nincs új fogyasztó, de vajon megy-e a klíma?
Mi 160 m2-en lakunk négyen. Átlagban 10-12 kWh a napi fogyasztásunk. Szóval a ti havi 160 kWh fogyasztásotokat (napi 5 kWh) is irreálisnak tartom, de nyilván a napi 45 kWh-t is.
Csak úgy tudnám magyarázni, hogy az egész ház klimatizálva van, és napi több mint 8 órát megy egy bazi nagy, vagy több kicsi klíma. Ha ez nem így van, mindenképpen villanyszerelőt kell hívni, ahogy az előttem szólók is tanácsolták. Egy zárlat, akár tüzet is okozhat. Bár azt nem értem, hogy a biztosíték hogy nem old le...
[Biztos, hogy a tizedes jegyeket is figyelembe veszed leolvasáskor, és nem 4,5 kWh hanem 45???]
9# válaszoló
nincs klimánk
a hütö új /a+/
nem néztem el a tizedesjelet
azért köszi,hogy irtál és a többieknek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!