Horribilis vízfogyasztás?
Hello!
Ketten lakunk a barátnőmmel egy lakásban, és szerintem nagyon sok a vízdíj. Kéthavi elszámolásban vagyunk, és rendszeresen 30-40 köbméter szerepel a számlán. (Vagyis havi 15-20 köbméter) A mosógép (vadi új, tehát gondolom takarékos) egy héten egyszer megy, a mosogatógép szintén. Főzni, szinte sosem főzünk füvet locsolni, és kocsit mosni nem szoktam. Ami tény, hogy elég sokat fürdünk/zuhanyzunk. Napi minimum kétszer teleengedjük vízzel a viszonylag nagy fürdőkádat, de nem tudom elhinni, hogy ez okozza ezt a nagy fogyasztást, mikor minden más jellegű vízhasználat elenyésző. Gondoltam arra, hogy valahol csőrepedés van, de ha elzárom az összes vizet a lakásban, akkor meg sem mozdul a vízóra. Gondoltam arra is, hogy tévesen mér az óra, de a Mivíz ezt kizárólag ötvenezer forint ellenében hajlandó megvizsgálni. Van valami tippetek, hogy miért van ez? Vagy ez nem is olyan túlzó fogyasztás? Létezik, hogy ennyi vizet elpocsolunk a fürdőszobában? Köszi a segítséget.
A tusolás sem olcsób,ha...!
Régebben volt egy barátnőm,azzal mindig a tus alatt huncutkodtunk-ne tudd meg,mennyi volt a gáz,és a vízszámlánk.(átfolyós vízmelegítőm van)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!